Előfordult, hogy csak később mutatta ki a teszt a terhességet?
Szerintem lehet!
Bár nekem előtt 4 nappal mutatta, de pl. a barátnőmnek a nemvárt után 5 nappal lett olyan erős a tesztje, mint nekem a nemvárt napján. Szóval mindenkinek más intenzitással termelődik a hcg!
Sőt képzeld, most ahogy voltam tesztekért a Rossmann-ba, megjegyezte a pénztáros csak,hogy tán baba lesz. Mondtam,hogy van már halvány pozi tesztem, de nézem,hogy erősödik-e és úgy néz ki igen. Erre rávágta, hogy de jó nekem, mert ő most 8 hetes és nem mutatta ki a teszt, pedig két fajtával is tesztelt!
Én 6 hetes kismama voltam uh szerint, amikor először mutatta a teszt.
A terhesség a beágyazódást követő 1. napon is kimutatható egyes tesztek szerint, de ugyebár a beágyazódás is két hét, szal a peteérés után legalább annyit kell várnod a teszteléssel. És még akkor se tuti az eredmény, ha negatív. :)
Első vagyok:
Nekem meg az volt a furcsa, és nagyon elcsodálkoztam, hogy a doki azt mondta, hogy lehet szó arról, hogy egy nagyon korai terhességem van és hogy teszteljek kb. 10 nap múlva...holott én most tartok mensi után 5 nappal. 1 napos vérzésem volt ami nagyon kevés volt. Tehát én csodálkozom, hogy miért mond ilyet, hiszen akkor már ki kéne hogy mutassa a teszt, ha itt tartok és terhes vagyok... Doki UH alapján mondta ezt, hogy még van esélyem babára. Én nem hiszek ebben, de ő mondta!
Egyébként tegnap reggel volt is egy nagyon halvány pozitív tesztem, de számomra nem egyértelmű.
Szóval szerintem Veled is bármi lehetséges!
Jó, majd írom mi van velem. Pénteken akarok újra tesztelni x-epillel! De az a teszt, amit reggel csináltam nem azonnal mutatta ki, csak kicsit később látszott rajta a halvány 2. csík. És lehet, hogy ez szellemcsík, nem tudom.
Ami nagyon furcsa nekem, hogy ma elég gyakran szurkál az alhasam alatt középen, meg volt hogy nagyon felpuffadtam. A hormonok valamit nagyon dolgoznak. De én nem hiszem, hogy baba miatt...mindenesetre azért pénteken mindenképp tesztelek még1-et!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!