Késik, fájnak a cicieim és a méhem körül, mintha megjönne. Van kevés fehér folyásom, testhőmérsékletem tegnap 36,8, ma 37,1. Lehetséges hogy babás vagyok?
Figyelt kérdés
10-én (nem) kellett volna megjönnie, de késik,nagyon fájnak a cicieim,és a méhem körül is fájdalmat érzek néha, olyan mintha megjönne, de nem. van egy kevés fehér folyásom, de az átlaghoz képest sokkal kevesebb. Elkezdtem hőmérőzni,tegnap 36,8 volt ma meg 37,1. Hüvelyben mértem, ebből le kell vonni valamennyit? Lehet hogy végre terhes vagyok?2008. febr. 12. 09:51
1/10 anonim válasza:
Persze a terhességnek vannak ilyen tünetei is de az a biztos ha tesztet csinálsz.
2/10 anonim válasza:
Szia!
Hónaljban kell mérni a hőt, és ha ott 37 vagy afelett kicsivel több akkor jó.
Kb. 15-én tesztelj, addig nem nagyon érdemes.
Nyugi és türelem.
3/10 anonim válasza:
Nem értek egyet az előttem szólóval!
A hőt mindig testnyílásban kell mérni. Én pl. szájban mérem, higanyossal 10 percig!
Szerintem a hét végén csinálj tesztet, ha addig nem jön meg! SZORÍTOK!
4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,jaj nagyon remélem hogy összejön,mert már nagyon szeretnénk.
2008. febr. 12. 11:08
5/10 anonim válasza:
Nekem is a doki szájat vagy hüvelyt mondott. Mondjuk az ébredési hőt nem a kimaradó mensi idején mérjük, hanem folyamatosan, hogy lásd a ciklus alatti ingadozást.
6/10 A kérdező kommentje:
én még eddig soha nem mértem hőt,csak olvastam egy pár helyen,hogy ha meg kell jönnie akkor lejjebb csökken pár tizedet,de nekem 37,1 az ébredési,és nem tudom hogy mire gondoljak,lehet hogy összejött? vagy sem? tényleg nem tudom...
2008. febr. 12. 11:44
7/10 anonim válasza:
Szia! A hőmérsékletet testnyilásban kell mérni, /száj, hüvely,végbél/ nem kell levonni az értékéből. Ha valaki teherbe esik a hőmérséklete 37 C v. afölötti. Szerintem lassan vegyél tesztet, nekem már az elmaradt mensi napján kimutatta a terhességet.
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hogy már holnap elmegyek tesztet venni,aztán megcsinálom csütörtökön. Szurkoljatok nekem. :-)
2008. febr. 12. 23:25
9/10 A kérdező kommentje:
Megvettem a tesztet és annyira örülök mert pozitiv lett. :-)) de még veszek majd jövöhéten és azután megyek csak el dokihoz. Remélem minden rendben lesz
2008. febr. 13. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!