Lehetek attól még terhes, ha ma reggel 36,8-ra esett a hőm, az utóbbi napokban (tüszőrepedés óta 10 napig) szokásos 37-ről?
Szerintem ne aggódj! Nem akarok Benned hiú ábrándokat kelteni, de ez nem probléma, mert beágyazódáskor is lejjebb esik a hő.
Hányadik napon tartasz? Hány naposak a ciklusaid?
SZORÍTOK!
Szia!
Nekem össze-vissza ugrált 36,7 és 37 között a hőm. Aztán az esedékes mensi napja után teljesen beállt 37-re. 8 hetes babócás vagyok.
Drukkolok :)
Huh, köszönöm a bíztatásokat! Szerintem, ha holnap tovább esik akkor az csak egyet jelent :( úgyhogy addig még "türelmesen" várok.
Egyébként 32 nap körüliek a ciklusaim, de ez most nem mérvadó, mert most closti és merional által stimulált ciklusom van (ez már a 4. ilyen) 11 napja volt tüszőrepedésem. Már nem nagyon reménykedem. Ma vagy holnap eldől. Reméljük nekem is visszaáll, mint az elöttem írónak. Köszi a válaszokat!
Na, hát úgy néz ki, hogy ma reggel megjött :(( Napról napra (4 nap alatt és nem hirtelen mint szokott) esett le a hőm.
Tesztet is csináltam tegnap reggel, de negatív..
Ennyit megint erről :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!