Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek attól még terhes, ha...

Lehetek attól még terhes, ha ma reggel 36,8-ra esett a hőm, az utóbbi napokban (tüszőrepedés óta 10 napig) szokásos 37-ről?

Figyelt kérdés
Mindenféle tünetet produkálok, ami szerintem akár terhességre akár a mensi jövetelére adhat okot (mellfájdalom, éhség, hasfájdalom stb)
2008. febr. 12. 07:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ez nem valami biztató jel.
2008. febr. 12. 09:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ne aggódj! Nem akarok Benned hiú ábrándokat kelteni, de ez nem probléma, mert beágyazódáskor is lejjebb esik a hő.

Hányadik napon tartasz? Hány naposak a ciklusaid?

SZORÍTOK!

2008. febr. 12. 10:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem össze-vissza ugrált 36,7 és 37 között a hőm. Aztán az esedékes mensi napja után teljesen beállt 37-re. 8 hetes babócás vagyok.

Drukkolok :)

2008. febr. 12. 11:48
 4/5 A kérdező kommentje:

Huh, köszönöm a bíztatásokat! Szerintem, ha holnap tovább esik akkor az csak egyet jelent :( úgyhogy addig még "türelmesen" várok.

Egyébként 32 nap körüliek a ciklusaim, de ez most nem mérvadó, mert most closti és merional által stimulált ciklusom van (ez már a 4. ilyen) 11 napja volt tüszőrepedésem. Már nem nagyon reménykedem. Ma vagy holnap eldől. Reméljük nekem is visszaáll, mint az elöttem írónak. Köszi a válaszokat!

2008. febr. 12. 12:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Na, hát úgy néz ki, hogy ma reggel megjött :(( Napról napra (4 nap alatt és nem hirtelen mint szokott) esett le a hőm.

Tesztet is csináltam tegnap reggel, de negatív..

Ennyit megint erről :(

2008. febr. 15. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!