Inszeminációm volt 12 napja, ma reggel csináltam egy tesztet és sajnos negatív lett. Ez már biztos eredmény? Nincsen baba?
Kíváncsi lennék azok véleményére akiknek inszem volt, hogy ők mikor teszteltek először?
És ha pozitív lett a teszt az inszem után mennyi nappal volt??
Nekem nem volt inszemem szerencsére,de van 3 gyerekem.Nyugodj meg,szerintem korai volt még a tesztelés.
A tesztek a beágyazódás után 7-10 nappal mutatják ki általában a terhességet.De ez a szervezet HCG hormon tartalmától függ.Normál esetben a 3-ik héten fejeződik be a beágyazódás.Ha inszemed volt,akkor ez lecsökken kb 1 hétre,plusz a 7-10 nap várakozás.Így még szerintem van esélyed bőven a pozitív tesztre.Akkor tesztelj,ha már pár napot késett a mensid.
Nézz körül itt: [link]
Én drukkolok neked,minden jót,sok sikert.
Megint első vagyok.
Hányadik inszemed volt?
Én márc.közepén megyek a másodikra,mert az első ugyan sikerült de 7 hetesen a múlt héten elvesztettem.Spontán vetélés volt.
Neked sok sikert kívánok!Poz.tesztet!
Szia "első"
Nekem első inszeme volt, és szerintem nagyon jó eredményeim voltak. 5db tüszőm volt. Nyálkahártya meg inszem napján 10 mm es volt. Sajnálom, hogy elveszítetted a babádat. Szőrnyű lehetett, hogy sikerült és még sem:((( Neked is kitartást, és szorítok, hogy a második már sikerüljön és veletek is maradjon a baba
Nyugi, az lett volna a csoda, ha +-at mutat! Mindenképp várd meg a 14. napot, előtte nincs értelme magadat elkeseríteni!!!
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!