Babát szeretnénk, de sajna időben megjött a mensim. Viszont most már 6. napja tart és még mindig van, alvadt vérdarabos. Lehet, hogy babás voltam?
Figyelt kérdés
Általában az 5. napon véget ér,a 6. napon már max egy kis maszatolás fordul elő.Lehet,h babás voltam,csak nem maradt meg?Akinek volt hasonló tapasztalata,kérem írjon!Dokihoz csak jövő héten tudok menni.2008. febr. 11. 21:31
1/2 anonim válasza:
szia.nekem mikor elment (korai vetélés volt)8 napig tartott.élénk piros volt és végig fájt.elképzelhető hogy babád volt.nem írtad hogy milyen volt az állaga.az enyém akkor híg volt.alvadt vér darabok is voltak benne.az a nyálkahártya.érzel fájdalmat?csinálj egy tesztet és tudni fogod hogy az voltál e.mert a hcg még benne vab a szervezetedben ha igen.de ha gyanakodsz menj el dokihoz.majd ő megmondja mi van.sajnos sok nő átéli ezt.
2/2 anonim válasza:
Lehet egyik hónapban ilyen, a másik hónapban meg másmilyen, nem kell erre gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!