Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy megy egy nőgyógyászati...

Hogy megy egy nőgyógyászati vizsgálat, ha odamegyek, hogy pozitív a tesztem? Mi a folyamata?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy nem érdemes túl korán menni, mert nem tudja megállapítani, hogy ott a baba és visszarendel.

De egyébként nem kéne visszamenni? Hiszen úgyis elküld vérvételre és vissza kell menni az eredménnyel.

2009. márc. 4. 08:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

hány hetes lehetsz?

6-7 hetesnél korább tényleg nem érdemes menni, mert akkor látszik a szívműködés! Ha előbb mész, és még nem látszik akkor úgyis csak parázol, hogy mi lehet!

Rá érsz 6-7-8 hetesen megjelenni!

Addig is vigyázz magadra, és boldog baba várást kívánok!

28 hetes kismama

2009. márc. 4. 08:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
szia! csak akkor van vérvétel ha nem lát semmit és neked kb. 40-50 napja késik. Ha odamész 6-7 hetesen hogy + a teszted akkor uh ott látnia kell (bocs előbb megvizsgál). amennyiben ottt van és szívhang nincs visszarendel 10 nap két héten belül. akkor már tuti van szivhang is. tehát vérvétel nem történik minden esetben (egyébként nagyon drága vizsgálat nem szokták kérni feleslegen). nagyjából ennyi.
2009. márc. 4. 08:20
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Én rögtön elmentem a +teszt után, megvizsgált, valóban nem érzékelt semmit, de akkor kaptam időpontot az uh-ra, melyen kiderült,h már 2 hónapos is elmult a baba!:) Szerintem mindenképp menj el,mert ha nem magánhoz mész ott nem fog egyből hüvelyuh-ni, ami korai terhességnél tényleg veszélyes! 19 hetes km
2009. márc. 4. 08:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

második vagyok! bocsi előttem szóló de majdnem mindenkinek hüvelyivel nézik ha korán megy mert hasin nem látnak semmit.

pl. ez az egyik ok amiért felesleges kb. 4 hetes terhesen rohanni.

2009. márc. 4. 08:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én azt hittem, minden alkalommal van vérvétel, hogy lássa, van-e vm vitaminhiány, stb.De gondolom ez majd később jön. Magánrendelésre járok, azt hiszem megkérdezem az orvosomat, mit javasol. Pont 5 hetes leszek, mire időpontot ad. (Mert általában ha hívom, a következő alkalommal már fogad.)
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ui: azért egy két hónapos babát nem érezni kézi vizsgálattal hááááááááááát.......
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

2.nak üzenem!

Én teljesen más ügyből mentem a dokihoz, és kiderült, hogy 5 hetes vagyok! De még csak a petezsák látszott, semmi szívhang!

Ezért kellett, vissza mennem 2 héttel később, De nekem hüvelyi ultrahangot, nem is csináltak soha! Pedig már van egy 9 éves nagyfiam is!

Vele a példának okáért ui. jártam, csak a második vizsgálatnál a dokinak nem volt uh.ja és csak megviszgált, és azt mondta, assznyom Ön állapotos! PEdig előtt pár nappal a másik doki Uh-gal nem látott semmit!

Biztos ez helytől is változik, ki hová megy!

Jah és írtad, hogy bocsi, semmi gond,én a saját tapasztalatomat írtam le!!!

ÜDv.: 28 hetes kismama

2009. márc. 4. 08:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

BOCSÁNAT 2.!!!!!

RÁJÖTTEM HOGY NEM NEKEM SZÓLT AZ ÚJBÓLI HOZZÁSZÓLÁSOD, HANEM MÁSNAK!

NE HARAGUDJ!

MÉG GONDOLKODTAM IS, HOGY MOST MI VAN? :)) ÉN EGY SZÓT SEM ÍRTAM A HÜVELYI UH-RÓL!

MOST MÁR ÉRTEM!

SZÉP NAPOT!!!!!

28 HETES KISMAMA

2009. márc. 4. 08:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem a 7. héten volt magánrendelésen az első hasi UH-os ÉS tapintásos vizsgálat, akkor már volt szívhang, egyértelmű volt a terhesség. Kaptam igazolást a terhességről amivel el kellett mennem a védőnőhöz, aki azonnal kiállította a kiskönyvemet és odaadta az első beutalókat a laborba vérvételre. A 10. hétig kell megcsináltatni a vérvételt, hogy az első hivatalos, kórházban végzendő (12. heti) UHra meglegyenek az eredmények. Na, az lehet hüvelyi, ha úgy fordul a baba, hogy nem tud alhasival mérni a doki. De ne aggodj, az se vészes, én túléltem.

20 hetes kismama

2009. márc. 4. 10:20
 10/10 anonim ***** válasza:
28 hetes kismama: semmi gond:-)))
2009. márc. 4. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!