Ha egy terhességi teszt negatív, akkor a kontrollvonal látszik csak meg mellette nagy fehérség?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a 12. napon PÉ után, teszteltem egy halvány pozitívat az esti vizeletemmel, ill. kettőt. Mindakettő haványan bár, de pozitív lett!2008. febr. 11. 20:27
1/4 anonim válasza:
igen.a tiéd határozottan pozitív.majd később erősebb lesz a csík!
2/4 anonim válasza:
szio.
gratulálok.én egy hete teszteltem medilabbal..egyik este,másik reggel..és marha halványan de ott volt a 2 csik.de az uh-n nem látszott semmi.-doki szerint baba van-.na most az idegtöl tegnep délelött megismételtem(menzi elött 4 nappal) és negativ...de most reggel hurrá van mert megint ott egy 2 halvány csikocska.sok sikert..boldog babavárást
3/4 anonim válasza:
A halvány második csík is csíknak számít! Ez biza pozitív teszt :)
4/4 anonim válasza:
szia, én is tegnap teszteltem és nekem is halványabb a teszt csík, de látható:-) Holnap megint megismétlem és szerintem már erősebb lesz:-)
Babás vagy:-) Gratulálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!