Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen vitamint szedtek?...

Milyen vitamint szedtek? Nektek melyik vált be és miért?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 16:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Ladeevit.

Új, modern összetételű, kisebb mint az Elevit ezért könnyebb lenyelni, és az ára is kibírható.

2011. ápr. 17. 16:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Még csak a babatervezés időszakában vagyunk, csak folsavat szedek (DM-es folcin 600)
2011. ápr. 17. 16:32
 3/8 anonim válasza:
Femibion 800 a 3. hónap végéig, majd Femibion 400 a baba születéséig.
2011. ápr. 17. 17:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Én béres cseppet szedek, + C + A, D3, Kálcium. Immunerősít miatt kellett szednem és évek óta használom, azóta nem vagyok beteg.
2011. ápr. 17. 17:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Én folsavat és E-vitamint! És úgy néz ki az első hónapban most össze is jött!:)
2011. ápr. 17. 17:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Elevitet szedtem az elso honaptol az utolsoig...hogy bevalt-e?hat semmi hatasat nem ereztem,viszont anyu meg most is azzal heccel,hogy a kisfiam(epp ma 6 hos:))"kis elevit",azaz kis eleven rosszcsont (vagyis szerinte a vitamintol ilyen:D )
2011. ápr. 17. 17:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is Ladeevitet szedtem, de mikor megmutattam a védőnőnek az összetételét azt hittem hanyattesik.... A Gravidával összehasonlítva, ami magyar ásványianyag készletre és adottságokra van kitalálva nincs a L.-ben egy szem kalcium sincs, nincs A vitamin, folsavból, vasból is kevesebb van, sokkal kisebb a magnézium tartalom, szinte mindenből kevesebb van, mint az általában feltüntetett terheseknek szükséges dózis. Amivel újabb, mint a többi, hogy van benne omega3 zsírsav. Szóval a védőnőm és a nőgyógyászom szerint egy nagy marketing áll a ladeevit mögött, de az áráért nem ad annyit.. Ráadásul mire megveszem a kálciumot, addigra rég sokkal többe kerül, mint bármelyik!!
2011. ápr. 17. 19:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Elevitet szedtem,nálunk bevállt.Terhesség végéig semmi baj nem volt a vasammal.
2011. ápr. 17. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!