Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akiknek kislányuk született,...

Akiknek kislányuk született, hogyan sikerült?

Figyelt kérdés

Már van egy csodálatos kisfiam, kistesót szeretnénk, egy kislányt.

A válaszokat előre is köszönöm.

2011. ápr. 17. 09:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Két lányom van ás egy fiam. Nem lehet befolyásolni,hogy milyen nemű legyen a baba. Vannak ugyan különféle elméletek,de ezek vagy bejönnek vagy nem.
2011. ápr. 17. 10:04
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem még sajnos nincs gyerekem, csak szeretnék.

De én úgy tudom, kislányod akkor lesz nagy valószínűséggel, ha az ovuláció előtti napokban szeretkeztek és az ovuláció napján már nem.

Legalábbis nekem sokan mondták, hogy amikor ovuláció napján vagy utána voltak együtt akkor kisfiú lett. Én meg kisfiút szeretnék! :)

Szóval ha te kislányt, akkor szerintem valamikor ovuláció előtti napokban legyen szex.

2011. ápr. 17. 10:10
 3/9 anonim ***** válasza:
25%
ha almáspitét esztek szeretkezés előtt,akkor kislány lesz.
2011. ápr. 17. 10:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Erre sajnos nincs mód, hogy befolyásoljuk a baba nemét:-))

Bár már Amerikában beavatkozással olvastam ilyen módszerről, de ez nem is legális egyenlőre.

Vannak babonák, de ezek tényleg csak babonák:-))

Vagy fiú lesz vagy lány...

Nekem az első babám fiú lett, most a másodikat várom, kislány lesz. Semmit nem csináltunk más módon, mint a kisfiamnál:-))

2011. ápr. 17. 10:29
 5/9 anonim ***** válasza:

mi peteérés előtt voltunk együtt a párommal,és kislány lett. most kisfiút szerettünk volna,ezért petéréskor voltunk együtt-de megint kislány lesz :-)

ugyhogy nincs erre biztos módszer..

2011. ápr. 17. 10:40
 6/9 anonim ***** válasza:

mi szerintem a peteérés után voltunk együtt(nem hőmérőztem vagy ilyesmi)és nekünk is kislányunk lesz...

Nézd azt,hogy 50-50 az esélyetek,befolyásolni meg nem tudod valószínűleg...

AMit még esetleg megnézhetsz a Jónás naptár vagy kínai fogamzásnaptár...nekünk így utólag nézve bejött,de ez csak játéknak jó szerintem:D

2011. ápr. 17. 10:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Öt nappal ovu előtt voltunk együtt, és kisfiúnk lett, tehát tényleg nincs tuti tipp!
2011. ápr. 17. 12:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Nincs rá biztos tipp, de lehet befolyásolni.

A lányok már egysejtes korukban is szívósabbak, mint a fiúk - ezért van az, hogy ha peteérés előtt pár nappal szeretkeztek, akkor több lány marad élve addig... csakhogy ez mindig függ attól is, hogy milyen viszonyok vannak a nőben (mennyire savas). Vannak nők, akiknek csak lányuk születhet...

2011. ápr. 17. 12:22
 9/9 anonim válasza:
az lessz ami a nagykönybe meg van irva
2011. ápr. 17. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!