Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Görcsök = terhesség?

Görcsök = terhesség?

Figyelt kérdés

kb. 2 hete voltam utoljára együtt a párommal (azóta sajnos elutazott munkaügyben 3 hétre), pont a peteérésem körül. Mostanában kellene megjönnie, és görcsöl is a hasam, pont ahogy menstruáció előtt szokott. Viszont azt hallottam, ez terhesség jele is lehet. Igaz ez? Jobban örülnék, ha nem lennék terhes. A görcsök eléggé biztatóak, de... egyáltalán, 2 hetes (vagy orvosilag ugye 4 hetes) terhességnél görcsöl már az ember?

21 N

2011. ápr. 16. 11:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jelenthet terhességet, de jelenthet mensit is. Én most magamból indulok ki, hogy nem biztos hogy terhesség, mivel mensi előtt pár nappal egyik reggel én is arra ébredtem, hogy iszonyatosan görcsöltem, mint még eddig soha és akkor azt hittem megjön a mensi, de nem jött még akkor és kezdtem reménykedni, hogy nem is fog akkor...és sajnos pár nap múlva mégis csak megjött, de akkor meg már nem is görcsöltem egyáltalán...hát elég érdekesen alakult most nálam...
2011. ápr. 16. 12:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Ugyan ez van velem is... holnap lesz 2 hete h lefeküdtem a barátommal, és igaz mi használtunk gumit, de az utolsó 1 percben levette...de észre vettem és abba hagytuk.. és most én is attól félek h terhes leszek.. jövőhéten kell megjönnie.. peteérésem előtt történt a dolog, szóval kevés az esélye de én jövőhéten veszek terhességi tesztet. Nekem ugyanazok a tüneteim vannak mint mikor megkell jönnie... szóval remélem h a mensi miatt vannak..
2011. ápr. 16. 12:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is görcsölgettem,mintha nem akarna jönni de szerencsére nem jött meg,pozitív lett a tesztem!
2011. ápr. 16. 12:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert mindenkinek aki szeretne gyereket. :)
2011. ápr. 16. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!