Hol csinálnak inszeminációt? Mit ajánlnátok? Konkrét helyeket is írhatnátok!
Először vizsgáltasd ki magad egy nőgyógyásszal. Ha ő javasolja, akkor valószínűleg helyszínt is fog mondani. Egyébként több intézmény is van, tb által finanszírozott, pl. BMC, vagy magán Pl. Kaáli, Nyírő Gyula kórház volt nőgyógyászat. Teljesen magán úton az összes vizsgálat az első inszemmel együtt kb. 100-150 ezer között van. Tb. által finanszírozott intézmény esetén csak a gyógyszerekért kell fizetni.
Menet: vérvételek (nő-férfi), petevezeték átjárhatósági vizsg., sperma vizsg. Ha minden ok. akkor peteérés stimulálás gyógyszerrel vagy injekcióval, ultrahangos peteérés követés, tüszőrepesztő injekció, aztán inszem.
Mi háromszor voltunk, sikertelenül.
Te hol csináltattad? És miért nem jött össze?
Beszéltem már erről a magándokimmal, ő biztos magánrendelőt javasolna. Nincs semmi bajom, már van gyerekem is. Csak most nagyon sürgős lenne a kistesó.
Nekem is van már egy fiam, és 3 éve nem jön össze a kistesó. Elvileg nincs semmi bajunk. Az első kettőt egy magánmrendelőben csinálták, a harmadikat a Kaáliban. Hogy miért nem jött össze? Senki nem tudja. Többször nem megyek, most már a véletlenre bízom. Örülök hogy van egy csodálatos kisfiam.
Neked miért lenne sürgős a tesó?
Úgy látom senki nem a kérdésedre válaszolt!
Szia én nem tudom, te hova való vagy. Én Debrecenbe voltam inszemináción a Szülészeti- Nőgyógyászati Klinika Meddőségi szakrendelőbe. Ott csinálják, maga a beavatkozás ingyenes, a gyógyszer és a stimuláló injekciót kell kifizetni ez kb. 30.000 forint. Remélem segítettem!
Jah bocsánat, most látom, hogy az első is írt neked helyet és összeget, bocsi mégegyszer.
A Kaálit nem javasolnám, mert ott a beavatkozást is fizetni kell, ami jelenleg még 50.000 forint + 30.000 injekció és gyógyszer.
Tehát a meddőségi szakrendelők azért olcsóbbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!