Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol csinálnak inszeminációt?...

Hol csinálnak inszeminációt? Mit ajánlnátok? Konkrét helyeket is írhatnátok!

Figyelt kérdés
Mi a menete és mennyibe kerül? Segített-e nektek?
2011. ápr. 14. 21:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Először vizsgáltasd ki magad egy nőgyógyásszal. Ha ő javasolja, akkor valószínűleg helyszínt is fog mondani. Egyébként több intézmény is van, tb által finanszírozott, pl. BMC, vagy magán Pl. Kaáli, Nyírő Gyula kórház volt nőgyógyászat. Teljesen magán úton az összes vizsgálat az első inszemmel együtt kb. 100-150 ezer között van. Tb. által finanszírozott intézmény esetén csak a gyógyszerekért kell fizetni.

Menet: vérvételek (nő-férfi), petevezeték átjárhatósági vizsg., sperma vizsg. Ha minden ok. akkor peteérés stimulálás gyógyszerrel vagy injekcióval, ultrahangos peteérés követés, tüszőrepesztő injekció, aztán inszem.

Mi háromszor voltunk, sikertelenül.

2011. ápr. 14. 23:12
 2/13 A kérdező kommentje:

Te hol csináltattad? És miért nem jött össze?

Beszéltem már erről a magándokimmal, ő biztos magánrendelőt javasolna. Nincs semmi bajom, már van gyerekem is. Csak most nagyon sürgős lenne a kistesó.

2011. ápr. 14. 23:30
 3/13 anonim ***** válasza:

Nekem is van már egy fiam, és 3 éve nem jön össze a kistesó. Elvileg nincs semmi bajunk. Az első kettőt egy magánmrendelőben csinálták, a harmadikat a Kaáliban. Hogy miért nem jött össze? Senki nem tudja. Többször nem megyek, most már a véletlenre bízom. Örülök hogy van egy csodálatos kisfiam.

Neked miért lenne sürgős a tesó?

2011. ápr. 15. 01:01
 4/13 anonim ***** válasza:

Úgy látom senki nem a kérdésedre válaszolt!

Szia én nem tudom, te hova való vagy. Én Debrecenbe voltam inszemináción a Szülészeti- Nőgyógyászati Klinika Meddőségi szakrendelőbe. Ott csinálják, maga a beavatkozás ingyenes, a gyógyszer és a stimuláló injekciót kell kifizetni ez kb. 30.000 forint. Remélem segítettem!

2011. ápr. 15. 08:25
 5/13 anonim ***** válasza:

Jah bocsánat, most látom, hogy az első is írt neked helyet és összeget, bocsi mégegyszer.

A Kaálit nem javasolnám, mert ott a beavatkozást is fizetni kell, ami jelenleg még 50.000 forint + 30.000 injekció és gyógyszer.

Tehát a meddőségi szakrendelők azért olcsóbbak.

2011. ápr. 15. 08:27
 6/13 anonim ***** válasza:
Én is Debrecenben voltam a Klinikán, csak a gyógyszereket kellett fizetni. Nekünk elsőre sikerült, most vagyok 5 hetes terhes. Amúgy 1,5 évet vártunk rá, pedig elvileg nincs semmi bajunk. Van már egy kisfiunk, ő is clostival sikerült, de nála nem volt szükség inszeminációra.
2011. ápr. 15. 14:10
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Budapesti vagyok.:-( Tudnátok esetleg budapestit ajánlani, elfelejtettem bele írni. És ha van peteérés és magától reped szépen akkor is kell injekció meg ilyesmi?Nagyon várom a válaszokat.
2011. ápr. 15. 14:28
 8/13 A kérdező kommentje:
Magánrendelőben mennyibe kerülne? Átjárhatósági is kell mindenképpen? Már volt két terhességem..mennyi időt vesz igénybe az előkészület, hogy jöhessen az inszem?
2011. ápr. 15. 14:31
 9/13 A kérdező kommentje:
Többek között azért is lenne sürgős, mert a munkahelyemen nagyon kirúgások vannak, sok embert elbocsátottak és ilyen légkörben nem szívesen mennék vissza, a másik a meg a kisfiam lassan 3 lesz és még nem szeretném óvodába adni, vagy magánba adnám de az messzebb van és munka mellett nagyon nehéz megoldani. Tavaly volt egy vetélésem és azóta nem jött a baba, de kiderült, hogy enyhén magas a prolaktin szintem és arra második hónapja szedem a gyógyszert.
2011. ápr. 15. 14:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem nem csináltak átjárhatóságit. A ciklus 3. napján mentem vérvételre, aztán elkezdtem a clostit szedni. A 9. napon voltam uh-on, akkor volt egy 23 mm-es és egy 14 mm-es tüszőm. Két nap múlva kellett beadnom a tüszőrepesztőt este 9-kor és a ciklus 12. napján csinálták az inszeminációt.
2011. ápr. 15. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!