Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem várt előtt egy nappal...

Nem várt előtt egy nappal negatív. Mennyi még az esélye a babának?

Figyelt kérdés

kérlek írjátok le a tapasztalataitokat.

Én gabriel tesztet vettem.

Mikor teszteljek következőleg ha nem jön meg?

jeleket éreztem, de ez most teljesen letört, nagyon rossza negatív tesztet nézni...

2011. ápr. 14. 16:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Túl korán teszteltél. Pár nap múlva próbáld meg újra!
2011. ápr. 14. 16:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem még lehetsz terhes.Nálam 5 hetesen sem mutatta még ki a teszt,pedig akkor már voltam dokinál és ő mondta,hogy terhes vagyok,mondjuk volt 1 nagyon halvány tesztem aznap reggel mikor a dokinál voltam,de full pozitív csak 6 hetesen.
2011. ápr. 14. 16:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Elég azután tesztelni ,miután nem jött meg! Lehet,hogy később volt peteérésed! Pár nap múlva tesztelj újra!
2011. ápr. 14. 16:55
 4/11 anonim ***** válasza:

szia.

én is ugyanebben a cipőben járok. Tegnap teszteltem, negatív lett, mára nem vártam még ma nem jött meg, remélem nem is fog, bár a hőm csökkent két tizedet, remélem holnap már emelkedni fog, hogy egy kis reményem legyen. kíváncsi leszek, hogy hogyan alakul ez a hónapom, majd írd meg te is, mi lett az eredményed.

2011. ápr. 14. 17:01
 5/11 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat..

Remélem nem volt később a peteérésem, mert akkor már nem voltunk együtt...

Viszont jósteszteltem 10-11-12 DPO-n és erősödő, amúgy jól láthatóak a csíkok... ezért bíztam nagyon.

2011. ápr. 14. 17:39
 6/11 anonim ***** válasza:
Teszteltél? Mi van veled?
2011. ápr. 15. 08:23
 7/11 A kérdező kommentje:

nem teszteltem... nincs is több tesztem most, és elhatároztam kivárom a hétfő reggelt, akkor már csak jelzi, ha nem jön meg addig...

Annyira rossz látni egy negatív tesztet, inkább biztosra megyek...

ha esetleg addig újabb bíztató tünetek fellépnek (pl hányinger vagy szagérzékenység), lehet hogy vasárnapra előhozom.

2011. ápr. 15. 09:38
 8/11 A kérdező kommentje:
Ma két különböző teszttel is pozitív lett!!!!!!!!!4
2011. ápr. 17. 08:48
 9/11 anonim ***** válasza:

De jó Neked!

Gratulálok! Mennyi ideig próbálkoztatok?

2011. ápr. 17. 09:21
 10/11 A kérdező kommentje:
múlt hónapban döntöttünk úgy, hogy jöhet a kis jövevény!
2011. ápr. 17. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!