Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor lesz PÉ-m? Ilyenkor...

Mikor lesz PÉ-m? Ilyenkor voltak a vérzéseim első napjai, és mindig a 4. napon véget is érnek.

Figyelt kérdés

2011 01 22

2011 02 16

2011 03 14

1011 04 07

Ilyenkor voltak a vérzéseim első napjai, és mindig a 4. napon véget is érnek.

Már totál összezavarodtam, mert ahány oldal itt a neten, annyi féleképpen számolja ki a peteérést. Nem mindegy ha egy hét különbség van a végeredmények között, hisz' minden nap mégsem csinálhatok ovu-tesztet! Ha van egy kalkulátor, ami Nektek bevált, légyszi linkeljétek be! KÖSZÖNÖM!

2011. ápr. 14. 13:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Sokat olvasgattam a Jónás-naptárról, de nekem valamiért kicsit hihetetlen....de próba szerencse! :))

Azt mondják egy nő 2 dologért "elmegy a világ végére is": Vagy azért hogy legyen gyermeke, vagy mások azért hogy ne.

Na, ez viszont abszolút igaz!! :)

Akkor Te már túl vagy az ovun ezek szerint!?

2011. ápr. 15. 11:19
 12/17 A kérdező kommentje:
Szia! Na, mizu Veled azóta? Én totál bekavarodtam már, hogy mikor van PÉ-m, az ovu nem volt jó, de igazából minden nap teszünk érte, hogy legyen Manónk! Írj, hogy mi van! (:
2011. ápr. 17. 14:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Szia! Hát én nem tudom mi van velem, nekem a 13-i ovu tesztem pozitívnak tűnt elsőre, de azóta eltelt pár nap és kihalványodott...és azóta is minden nap ugyanolyan erősek a csíkok...úgyhogy most én is elbizonytalanodtam...viszont mi is megteszünk mindent e nélkül is :) úgyhogy reménykedem. Igen, hihetetlen a Jónás-naptár, viszont azoknál a pároknál, akiknél nincs egyébként komoly egészségügyi probléma, legalább 60% esély - míg az inszeminációnak és a lombiknak csupán 30% az esélye. Szóval én ebben a hónapban nagyon reménykedem!! Akkor most úgy május 1-re nem várjuk kb, ugye? :) Majd írj, szia!
2011. ápr. 17. 18:26
 14/17 A kérdező kommentje:
Nekem május 2-3 körül nem kéne megjönnie, és 13-18-ig számolta a PÉ-t! Utoljára ezt számoltam vmelyik oldalon. Pénteken halvány lett az ovum, aztán semmmilyen(sztem az nem volt jó), és az előbb csináltam egyet, az meg full erős pozi. Mi csüt-ig rajta leszünk biztosan! :) Így hátha! Hamost sem leszek terhes, elmegyek egy teljes kivizsgálásra a dokimhoz. De én hiszek abban most nagyon, hogy már nem ezért kell őt felkeresnem!!!! :)))
2011. ápr. 18. 15:47
 15/17 A kérdező kommentje:

Egyébként az ovut már sokkal később sztem ne nézegesd, akkor már nem valós az eredménye. Múltkor nem mutatott csak egy "szellemcsíkot" 2 nap múlva kivettem a fiókból, és akkorra már erős vastag csík volt rajta. Szóval pár percig nézd csak. Mondjuk én Facelle ovut használok. Te?

Egyébként ez a hőmérőzés nem nekem való, valahogy nem tudok erre rászokni, mindig késő amikor már "képben" vagyok.

2011. ápr. 18. 15:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Szia! Mi újság feléd? Sajnos nekünk ezen a héten nem jött össze egy 18as se :( Úgyhogy én ebben a hónapban már nem reménykedem. Nektek sok-sok szerencsét és kívánom, hogy mielőtt babás légy!
2011. ápr. 21. 07:23
 17/17 A kérdező kommentje:

Szia!

Hát, képzeld el, nekünk sem....

Dehát nem adjuk fel!! :))

Minden jót kívánok Neked,

és köszi hogy itt voltál!!!!

2011. ápr. 21. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!