Mikor lesz PÉ-m? Ilyenkor voltak a vérzéseim első napjai, és mindig a 4. napon véget is érnek.
2011 01 22
2011 02 16
2011 03 14
1011 04 07
Ilyenkor voltak a vérzéseim első napjai, és mindig a 4. napon véget is érnek.
Már totál összezavarodtam, mert ahány oldal itt a neten, annyi féleképpen számolja ki a peteérést. Nem mindegy ha egy hét különbség van a végeredmények között, hisz' minden nap mégsem csinálhatok ovu-tesztet! Ha van egy kalkulátor, ami Nektek bevált, légyszi linkeljétek be! KÖSZÖNÖM!
Sokat olvasgattam a Jónás-naptárról, de nekem valamiért kicsit hihetetlen....de próba szerencse! :))
Azt mondják egy nő 2 dologért "elmegy a világ végére is": Vagy azért hogy legyen gyermeke, vagy mások azért hogy ne.
Na, ez viszont abszolút igaz!! :)
Akkor Te már túl vagy az ovun ezek szerint!?
Egyébként az ovut már sokkal később sztem ne nézegesd, akkor már nem valós az eredménye. Múltkor nem mutatott csak egy "szellemcsíkot" 2 nap múlva kivettem a fiókból, és akkorra már erős vastag csík volt rajta. Szóval pár percig nézd csak. Mondjuk én Facelle ovut használok. Te?
Egyébként ez a hőmérőzés nem nekem való, valahogy nem tudok erre rászokni, mindig késő amikor már "képben" vagyok.
Szia!
Hát, képzeld el, nekünk sem....
Dehát nem adjuk fel!! :))
Minden jót kívánok Neked,
és köszi hogy itt voltál!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!