Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Világospirosan vérzem kicsit...

Világospirosan vérzem kicsit a ciklusom 21. napján. Beágyazódás lehet, vagy megjön megint? :S

Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok ezzel, csak nálam nem folyik ki, csak bent van a hüvelyben. És péntekre nem várom. Nálam elvileg most fejeződött volna be a beágyazódás, de ovu után 8. naptól mindig volt valami kis maszatolásom...máskor pedig sose.

És már ovuláció után vagyok 12 nappal...

Szerintem lehet hogy megjön, de beágyazódás is okozhatja. Szóval akármelyik lehet.

2011. ápr. 13. 18:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Szorítok neked, én már lemondtam róla.
2011. ápr. 13. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Én is lemondtam rólam, mert úgy érzem, holnap reggel már rendesen meg is fog jönni. :(

2011. ápr. 13. 19:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnálom :( Az a baj, hogy most már lezsibbadt a jobb oldalon a méhem is. Nem tudom mi ez :S
2011. ápr. 13. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!