Világospirosan vérzem kicsit a ciklusom 21. napján. Beágyazódás lehet, vagy megjön megint? :S
Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 18:20
1/4 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel, csak nálam nem folyik ki, csak bent van a hüvelyben. És péntekre nem várom. Nálam elvileg most fejeződött volna be a beágyazódás, de ovu után 8. naptól mindig volt valami kis maszatolásom...máskor pedig sose.
És már ovuláció után vagyok 12 nappal...
Szerintem lehet hogy megjön, de beágyazódás is okozhatja. Szóval akármelyik lehet.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Szorítok neked, én már lemondtam róla.
2011. ápr. 13. 18:48
3/4 anonim válasza:
Első vagyok:
Én is lemondtam rólam, mert úgy érzem, holnap reggel már rendesen meg is fog jönni. :(
4/4 A kérdező kommentje:
Sajnálom :( Az a baj, hogy most már lezsibbadt a jobb oldalon a méhem is. Nem tudom mi ez :S
2011. ápr. 13. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!