Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szombat ejjel voltam a ferjemm...

Szombat ejjel voltam a ferjemmel. Nem elvezett belem! 5.-en kene legyen a peteeresem, ma eleg sok feher vizes folyasom volt. Mindket petefeszkem faj, es a mehem is fajdogal. Terhesseg vagy mas lehet?

Figyelt kérdés
Olyan erzesem van mintha meg kene jonnie.
2009. márc. 2. 14:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg valamilyen gyulladásod van, bár én nem vagyok orvos. A Terhességi tünetek nem jelentkeznek ilyen korán, és általában nem a petefészke fáj először az embernek. Pláne nem mind a kettő. Szerintem irány egy nődoki.
2009. márc. 2. 14:50
 2/3 anonim ***** válasza:
ez nem terhes tünet, lehet, hogy a közelgő ovulácó jele, de ha a fájdalom szokatlan, vagy tartósan fentáll, akkor tényleg igaza van az elsőnek nem árt, ha orvos is megvizsgál.
2009. márc. 2. 15:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszokat. Hat en is valami gyulladasra gondoltam. De ha tovabbra sem fog elmulni a fajdalom mindenfele keppen orvoshoz fogok fordulni!
2009. márc. 2. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!