Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SOS? Hüvelyi fertőzésnél...

SOS? Hüvelyi fertőzésnél lehet olyan a nyák, mint peteéréskor?

Figyelt kérdés
Mármint nyúlos? A ciklusom 25. napján vagyok, ezért kizárnám a pé-t, 30-32 ciklusaim vannak! Lehet fertőzés jele a nyúlós nyák?
2011. ápr. 12. 10:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem.

Nekem is szokott nyúlós lenni ilyenkor.

2011. ápr. 12. 10:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem. A hüvelyi fertőzést észreveszed, mert kíséri vagy viszketés, vagy égető érzés, és nem olyan a nyák, mint ovukor.

A peteérést ne zárd ki feltétlenül ,mert nem minden szervezet úgy működik, mint ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Nagyon sok nőnek nem félidőben van peteérése!

2011. ápr. 12. 10:26
 3/7 A kérdező kommentje:

Kedves Első! Köszi! Mikor szokott ilyen nyákod lenni? Peteérés után is van ilyened?

Kedves Második! Köszi! Nem zárom ki, csak meglepne!

Ha már itt tartunk! Szerintetek akkor mit csináljak! Rendeltem ovutesztet, de csak holnap érkezik! Viszont akkor ma lehet,hogy kellene csinálnom,hogy tudjam mi van, de sajnos itt a dm-ben, ha van egyáltalán 2800 forintos van! Vegyem ma meg úgy,hogy holnap érkezik a többi?

2011. ápr. 12. 10:31
 4/7 anonim ***** válasza:
szia!Merre laksz?Mert Zuglóban van egy bolt ami ilyen teszteket is árul nagyon olcsón.Telepes utcában.Vagy akár a rossmannban is van teszt,asszem 1800forint,mégsem 2800forint.De szerintem bújjál ma össze a pároddal,abból baj nem lehet.
2011. ápr. 12. 11:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Igen, előfordul, hogy pé után is van ilyenem.

Nem tudom, hogy pontosan mikor, de jóval utána.

Szerintem ne költs most ovu-tesztre, hanem egyszerűen csak bújj össze a pároddal! Drukkolok!

2011. ápr. 12. 11:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak legyetek együtt és kész. :)
2011. ápr. 12. 11:44
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Na felhívtam azért a dokim! Szegény bár nem híve ennek, nem tudott mást javasolni,mint hogy ha annyira kíváncsi vagyok, nézzem meg a méhszájam! Életemben nem csináltam még ilyet. Mondta,hogy, ha a középső ujjam végével érem el, akkor fent van, ha már elérném a középső ujjperccel, vagy annyira nem kell feldugnom az ujjam és mégis elérem, akkor lent és akkor esélyesebb a peteérés!

Hát nekem fent van, mert a hüvelyujjam végével érem el. Szóval elvileg nem peteérés!

Azért ma elkapom apát!:)

2011. ápr. 12. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!