A nőgyogyászom meg tudja már állapítani, ha terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Március 23-án jött meg utoljára,és most felfáztam.Ma megyek az orvosomhoz,gondolom felír valami gyógyszert vagy antibiotikumot.De babát szeretnénk,remélem sikerült is és a gyogyszer miatt szólok neki erről.Mit gondoltok?.2011. ápr. 11. 13:06
1/4 anonim válasza:
A méhed nagyságából megállapíthatja, de még nagyon kicsi a terhesség , ha össze is jött. Szorítok!
2/4 anonim válasza:
kb. egy hete volt peteérésed, ami azt jelenti, hogy 3 hetes terhes lehetsz, ha az vagy. Ezt még nem tudja kitapintani egy orvos sem. Sokszor még az öt hetes terhességet sem tudják megállapítani.
3/4 anonim válasza:
Második válaszolónak van igaza, nem tudja még megállapítani! Nekem 4 hetesen sem tudta az orvos..... csak rá 1 hétre, amikor már egy hete késett a mensim
4/4 A kérdező kommentje:
Igazatok van.Egyenlőre nem látott babát,de reménykedem.Antibiotikumot és kúpot kaptam.
2011. ápr. 11. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!