Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek ha ilyen...

Terhes lehetek ha ilyen problémáim vannak: derékfájás, gyakori erős hányinger, hangulatváltás, és előfordul az is, hogy máshogy érzem az illatokat?

Figyelt kérdés
Mint azt ha párom kávét főz eddig mindig jó illatú volt most meg büdösnek tartom.Menzim meg február 23ától várható.
2008. febr. 10. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Minden lehetséges. :-)) Nekem 13.-án NEM kéne megjönnie, de úgy fáj a derekam nekem is. alig bírom már ki ezt a pár napot. szerdán veszek tesztet. szerintem 23.-a előtt 1-2 nappal már te is csinálhatsz! sok sikert! :)))))))))
2008. febr. 10. 18:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon korai még hiszen még csak 10-e van. A kávéundor jelentkezhet már a megjövő mensi előtt egy-két nappal, a hányingeres időszak később kezdődik, ( nálam mindkét gyerekemnél a hányingeres időszak 6 hét körül kezdődött ) Inkább ami nagyon korán jelentkezik az a mellfeszülés, és mellérzékenység, valósággal fájnak, de ez is már a mensi napjaiban ( amikor már meg kéne jönnie )
2008. febr. 10. 18:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez még nem lehet terhességi tünet.Olyan messze van még a mensid időpontja.Elméletben még be sem ágyazódott ha meg is fogant.Szerintem csak nagyon vágysz a babára és a szervezeted ezt produkálja.
2008. febr. 10. 19:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én rögtön megéreztem a tüneteket a beágyazódás napjától,csak nem tudtam eleinte,hogy azt érzem!Felébredtem és mint akit kicseréltek!Semmihez nem volt kedvem,nem akartam emberekközt lenni,sőt ki sem akartam mozdulni otthonról!Ez 2 hétig tartott (elötte soha nem volt ilyen) !A kávé illatára pár nap után reagáltam!Nem tetszett az illata,túl erős volt a gyenge kávé is,a gyomrom meg forgott a gondolattól is,hogy meg kell innom!Egy hét után a szendvics is büdös volt,ami máskor tetszett!Ekkor már gyanakodtam!Még a mensi megjövetelének ideje elött elmentem dokihoz,akkor már megállapította,hogy terhes vagyok!3 hetesen biztos voltam bent,4 hetesen a doki is megerősitette!Amit írtál,abból nekem az jön le,hogy ugyanazok a tüneteid,mint nekem voltak!Szóval könnyen lehet,hisz lehet neked pár nappal elöbb volt peteérésed és nem félidőben!Ilyenkor már nekem sem tetszett a kávé és émelyegtem bizonyos ételek gondolatától is!
2008. febr. 12. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!