Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Írnának olyanok, akik úgy...

Írnának olyanok, akik úgy voltak terhesek, hogy a nemvárt előtt rendesen fájt a hasuk és megjön érzésük volt?

Figyelt kérdés
És akik éreztek ilyeneket, részleteznék? Mármint hogyan fájt a hasuk és mennyi ideig? Milyen volt a mindjárt megjön érzés? Volt olyan, akinek csak ezek voltak meg, tehát azt hitte, hogy meg fog jönni, aztán mégsem? Azért kérlek titeket erre, mert nekem szerdán fog megjönni, de tegnap óta már fáj a hasam és érzem, hogy meg fog jönni. Aggódok, hogy akkor tuti nem lesz baba?
2009. márc. 1. 18:13
 1/7 anonim ***** válasza:
itt vagyok!!! a fiammal ilyen volt és most a teso projekt 10. DPO-ján elkezdtem rózsaszínezni és nagyon görcsölök, pont úgy mint egy mesinél, csak talán még egy kicsit erősebben, és a derekam is majd' leszakad! szerintem ez baba lehet, az első gyerelóknél már én is temettem a ciklust a tünetek miatt, de most már optimista vagyok :-)
2009. márc. 1. 18:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia, nekem a nem várt előtt(már 1 héttel) teljesen úgy fájt a hasam, mint máskor mensi előtt. Talán még kicsit jobban is. Még a mellem is ugyanúgy fájt. Mondtam is a férjemnek, hogy ebből már biztos nem lesz baba, de a nem várt napján +teszteltem!
2009. márc. 1. 18:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia, nekem a nemvárt előtt már egy héttel elkezdett fájogatni a hasam, előtte 2 nappal már görcsöltem. Vettem is egy adag ob-t,de csak nem jött meg. Nemvárt napján + lett a teszt (de nagyon halványan) de egész nap és rá 2-3 napra görcsöltem, folyamatosan úgy éreztem hogy most megjött tuti.. és mégse, azóta itt rugdos a pocakomban!

Sok szerencsét! Üdv: 27 hetes kismama

2009. márc. 1. 19:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a bíztató válaszokat! Sajnos a mellbimbófájásom, amit éreztem az elmúlt napokban, úgy néz ki, hogy elmúlt. Szokott fájni a hasam, de valahogy azt érzem, hogy meg fog jönni. Azért majd megírom szerdán, hogy mi van.
2009. márc. 2. 08:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, szurkolok a + teszthez!
2009. márc. 2. 10:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon aranyos vagy, bár én már rátudtam, hogy nem jött össze most sem a dolog. Azért majd szerdán írok!
2009. márc. 2. 14:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Képzeljétek hogy jártam. kb. 1 órája megjött. 2 nappal a nemvárt várható napja előtt. Pedig először még olyan barnás folyás volt, mikor észrevettem és hatalmasat dobbant a szívem. Arra gondoltam, hogy végre én is barnázok, ez biztosan a beágyazódás jele, mint ahogy már sokan írták. Azért hittem, hogy az, mert mindig 28 napra jön meg. de aztán elkezdett folyni és elszomorodtam, hogy ez bizony menstruáció. Most szomorú vagyok, de ez van. Köszönöm azoknak, akik bíztattak.
2009. márc. 2. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!