Women's Cream vagy Utrogestan? Van valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Progeszteron hiányom van, vérvételből derült ki. Jövő héten megyek konzultálni az orvosommal, hogy mit javasol. De addig is érdekelne a véleményetek/tapasztalatotok.
A vetélésem óta most kezdünk majd el először próbálkozni, de kelleni fog valamilyen formában progi pótlás.
Van valaki aki teherbeesés előtt használta valamelyik terméket és sikerült a baba?
Köszi a válaszokat előre is!! :-)
2011. ápr. 9. 20:27
1/3 anonim válasza:
Én is a women's cream-et kaptam progeszteron pótlásra,illetve közti vérzésre.De még csak most kezdtem el használni így nincs tapasztalatom.Még nagyon új ez a krém.Egyszer én is érdeklődtem róla és nem válaszolt senki. [link]
ezen az oldalon megtalálod!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál!! Kíváncsi vagyok, Neked milyen tapasztalatod lesz a krémről!
Szorítok!!!!! :-)
2011. ápr. 10. 10:46
3/3 anonim válasza:
Én 2x szedtem Utrot, és mindegyik alkalommal elment a baba.Ez is bizti szeméyfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!