Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Le tudná valaki írni, hogy...

Le tudná valaki írni, hogy insemináció előtt milyen vizsgálatokon kell átesi, és hogy körülbelül mennyi időt vesz igénybe a teljes folyamat a vizsgálatoktól az insem elvégzéséig?

Figyelt kérdés
2009. febr. 28. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Inszem előtt nekem volt laporoszkópiám,de ez nem feltétel,hogy neked is így lesz.Lehet,hogy csak átjárhatósági vizsgálatod lesz.Vérvételre kellett mennem a 3. és a 21. napomon,hogy megnézzék minden rendben van e a hormonjaimmal.A férjemnek andrológushoz kellett mennie megvizsgálták és a spermamintáját is ellenőrizték.Amikor inszemre kerül sor vérvételre és uh-ra kell menned,majd amikor megfelelő méretü tüszőid lesznek(nekem ennek érdekében clostilbegytet és gonal f-et kellett használnom)akkor be kell adatni a tüszőrepesztő szurit és másnap menned lell inszemre,a párod leadja a katonáit reggel,amiket beléd egy katéterszerü valamivel vezetnek be,ez nem fájdalmas.Sok sikert!
2009. febr. 28. 19:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem volt a 3., 21., 24. nap vérvétel, HSG és teljes vérkép, vizelet. A doki azt mondta ha megjön, akkor mennem kell a vérzés 2. napján hüvelyi uh-ra.

A férjemnek 2 spermavizsgálat és vérkép volt csak.

2009. febr. 28. 19:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Első válaszoló! Sikerült az inszem Nektek? Mikor volt?
2009. febr. 28. 19:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Az első vagyok.Nem akarok senkit elkeseríteni az én esetemmel de most megyek a 3. inszemre.Eddig sajnos sikertelenek voltunk.
2009. febr. 28. 19:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Mikor mész? Én ha minden igaz 18-a körül az elsőre. Megkérdezhetem miért kellett inszem?
2009. febr. 28. 19:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 11.-e körül megyek.Nekem endometriózisom volt és a párom spermaeredménye sem túl jó ezért javasolták.
2009. febr. 28. 20:00
 7/8 A kérdező kommentje:
A férjem már túl van a vizsgálatokon, neki jók az eredményei. Az én orvosom, még semmit nem vizsgált rajtam.
2009. márc. 1. 09:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Pedig nem ártana ha a hormonjaidat a 3. és a 21. napi vvételből megnézné.Meg az átjárhatóságit is meg kellene csinálni mert hát minek az inszem ha esetleg valami gond van nálad és akkor katonák nem jutnak el a petédig.
2009. márc. 1. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!