Magas prolaktin szint és ez miatt nem esem teherbe? Minden más rendben van.
500 helyett 576.1 a ciklusaim mindig 28 napos kaptam rá bromockriptint és azt mondta a doki hogy 1 hónap alatt segíteni fog de van peteérésem is akkor talán nem reped meg a tüsző?
Mi lehet ?
Milyen mellékhatása van a gyogyónak ha van?
Szia!
Egy cipőben járunk,nekem 600 felett van és állítólag ez terméketlenséget okoz.Nekem még egyszer meg fogják vizsgálni,mert a doki azt mondta,hogy a vérvétel izgalmától is felmehet ennyire.Na,én akkor döntöttem el,hogy nem szedek bogyókat,mert minden vérvételnél izgulok egy kicsit és mindig magasabb lesz ezek szerint.Egyébként nálam még endometriózist is megállapított,bár a doki szerint nem vészes és teherbeshetem mellette.Alapból nem vagyok annak a híve,hogy megpiszkálják a hormonjaimat.Szóval mi a párommal most fél évig próbálkozunk és ha nem jön össze a baba akkor elmegyek petevezeték átjárhatósági vizsgálatra.Állítólag utána könnyebb teherbeesni.Nézz utána még a málnalevél,palástfű és cickafark teának.
Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!