Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most mi van? Mindig 28 naposak...

Most mi van? Mindig 28 naposak voltak a ciklusaim, most 21. CD-n rózsaszínezek, de nem maszatolok, hanem inkább folyik, de rózsaszín.

Figyelt kérdés
LH teszt szerint 14. vagy 15. napon volt peteérésem, szóval ma 9. DPO-n vagyok, más tünet nincs, csak a szokásos mensis görcs (fiammal is volt). Nem így szokott megjönni, amikor a fiamat vártam, akkor a nemvárt idején és nem egy héttel előtte volt rózsaszín, de maszat. Tesztjeim: LH halvány, HCG nagy negatív. Mi lehet ez?
2009. febr. 28. 18:28
 1/4 A kérdező kommentje:
inkább 8. DPO-n vagyok, ha jól számolok...
2009. febr. 28. 18:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak találgatni lehet. Nem zárható ki, hogy ez "valami" a beágyazódással függ össze és akkor ez a terhesség más tüneteket produkál mint az első. Hajrá és kell még egy hétnyi türelem, hogy érdemes legyen a HCG tesztet bevetni.
2009. febr. 28. 18:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is a peteérést követő 8. napon törlésnél rószíszín maszat volt, de kb 1.5 napig. Akkor még nem fájt a hasam, se a mellem. Ma vagyok a 10. napon peteérés óta, se rószíszín, se barna folyás nincs, sőt smemilyen sem, a mellem picit fáj, főleg a mellbimbó környékén és kicsit mindjárt megjön érzésem van, hol erősebben, hol gyengébben. Ma du. teszt negatív. :)

Kíváncsi vagyok mi lesz belőlünk!

2009. febr. 28. 18:41
 4/4 A kérdező kommentje:

jó, hogy más is így érez. nekem nagyon mensis érzésem van, ami azért kiszúrás velem, mert szinte még csak most múlt el az előző...ráadásul még szoptatok zsóval elvileg ritkán vagy sehogy sem kéne mensizni :-)

ha megjön, akkor nem leszek nagyon boldog, hogy kétszer egy hónapban van piroska, mindkettőnknek szép babát kívánok!

2009. febr. 28. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!