Beágyazósási vérzés? Ciszta? Mi van velem?
A legutolsó kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Na:Azóta nem fájt mikor együtt voltunk,de ma olyan dolgot tapasztaltam amit még soha!
Wcre mentem és láttam,hogy halványka rózsaszínesség van a tisztaságimon,megtöröltem magam,akkor is!Raktam be betétet és azóta semmi!Ennek már 4 órája!Ma vagyok a ciklusom 24.napján!30-35 napra szokott megjönni általában 15.napon van pém!
SZERINTETEK???
Szia kedves Kérdező!
Igazad, mindenkit odaküldenék. De tudod, miért van ez?
Mert olyan kérdésekre válaszolok, ahol cikluszavarokról olvasok, vagy ismeretlen eredetű meddőségről, vagy kifejezetten PCO-ról van szó, és ez általában anyagcsere zavar miatt van.
És ez a vezető női meddőségi ok ma Magyarországon.
Nem fogom azt írni senkinek, hogy türelem, biztos minden rendben van, mert nem így gondolom. Az, hogy a homokba dugjuk a fejünket, és várjuk a csodát, nem megoldás.
Szerintem.
Persze, van akinek így is sikerül. Kívánom, hogy te legyél az!
Mondjuk nekd speciel a teljes kivizsgálást akartam javasolni, apával együtt. :-)
Azt elfelejtettem, hogy azért is írom mindig, mert sok doki le van maradva jópár évvel, és eszébe sem jut ez a vizsgálat, nem is ismerik, vagy "Nem hisznek benne."
Így ez kimarad a vizsgálatok sorából, és hosszú, fájdalmas és drága kezelésekre küldik a betegeket, pedig csak egy aprócska gond van, amit egy egyszerű gyógyszerrel kezelni lehet. Csak az nem olyan nagy üzlet. :-(
Szia!
Nem, nem háborodtam fel. :-)
Csak megpróbáltam elmagyarázni, hogy miért. :-)
És csak segíteni szeretnék mindenkinek, hogy ne járjon úgy, ahogy én. :-)
Lehet, hogy valaki csak bíztatásra vágyik, de attól sajnos még nem lesz babás. Szerintem a struccpolititka nem vezet sehova. Bocs, ha nem azt írtam, amit olvasni szerettél volna. :-)
Nem-nem-nem!Nincs semmi gond!Igazad van!És én sem sértődtem meg!Én is azt vallom amit te (félig-meddig),hisz Én sem járnék kivizsgálásokra,ha nem így lenne!!!!!
És hogy vagy?Hogy érzed magad a beültetés óta??
Szia!
Akkor rendben vagyunk. ?:-)
Nem érzek semmit... :-((
Pedig lassacskán kéne. Hát majd jövő 7en kiderül.
És nálad van vmi fejlemény?
Persze,hogy rendben vagyunk!Igazad van Neked is meg Nekem is!:-D
Annyira drukkolok Neked!Remélem most sikerült!!!!!!Mindenképp írd majd meg,hogy mi lett!!!!De tuti sikerült!Csak pozitívan!
Velem azóta sincs semmi!Ma vagyok a 32.napon!Majd vasárnap tesztelek,ha addig nem jön meg,mert akkor lesz itthon a férjem!Semmi tünetem nincs,de nem is nagyon szokott lenni mensi előtt sem...!Reménykedek!
NEM LESZ BABA!:-(((((
Ma vagyok a 34.napon és reggel negatívat teszteltem..Mivel nem egyformák a ciklusaim reménykedek...!!!!
Szia!
Amíg nem jön meg, van remény. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!