Peteérés után éreztek még feszülést?
Elvileg tegnap volt ovum! Viszonylag bővebb folyás, petefészek fájdalom, derékfájdalom. Viszont ma is van egy kevéske folyás, és picit feszít a petefészkem, de közel sincsenek olyan tüneteim,mint tegnap!
Érezhetek ilyet akkor is, ha már megvolt az ovum?
Én még ovuláció után éreztem ilyen kisebb feszülést.
Most már ovuláció után vagyok 6 nappal és nekem az a furcsa, hogy még mindig érzek kis feszülést a hasam aljában...
Ha másnap érzel még pici feszülést, szerintem az normális. Viszont az már nem lehet normális, hogy én még mindig érzem...
Első vagyok:
És teljesen mindegy hogy mikor hogyan feszül? Mert nekem pl. ennyire meg ilyen sokáig még soha nem feszült, mint most...ezért gondolom azt, hogy valami nincs rendben. És még azt hozzátenném hogy a múlthavi mensim késett 1 napot és az is másabb volt, és miközben mensiztem, akkor volt, hogy hirtelen kitött belőlem átlátszó sok víz, hogy még a bugyim is elázott, pedig tampon volt bennem. Akkor lehet ez a folyadék volt az, amiről a második válaszoló írt, csak nem fokozatosan jött ki belőlem, hanem hirtelen zúdult...de vajon mi okozhatta ezt?
Bárcsak tudná valaki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!