Ciklus közepén vérezni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Tegnap volt egy kis vér a bugyimon(bocs a nyers fogalmazásért),a peteérésem hétvégén megvolt és amúgy sem szoktam vércseppeket látni a pém-kor.Mitől lehetett?Nem hiszem,hogy beágyazódás mert hétvégén nem tudtunk együtt lenni csak hét közben.Volt már valakinek ilyen.Ja és a bal petefészkemet mintha egy labdának érezném kicsit fájdogál.2011. ápr. 7. 10:14
1/3 anonim válasza:
Szia
Igen, nekem volt hasonló, pont most. Csak nekem nem vércsepp volt, hanem egy pici kis halványbarna pecsét. És szintén ovuláció után 4 nappal. Ilyet még én se tapasztaltam. De valaki mondott olyat, hogy jelenthet extra ovulációt is aki ilyenkor pecsétet vesz észre...
Nekem már nem fáj semmim csak picit feszít és érzékeny az alhasam, de erősebb volt az ovus fájdalmam az biztos.
Már 6 nappal járok ovuláció után.
2/3 anonim válasza:
Én az ovuláció utáni pecsételő vérzésre progeszteronkrémet kaptam.
3/3 anonim válasza:
Első vagyok:
De miért kéne progreszteronkrém? A hőm az szép magas még mindig: 36,9!
És ha fent van 12-14 napig, akkor nem lehet gond, vagy igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!