Cickafark és palástfű tea iható-e gyógyszerrel együtt?
Szia! Én is prolaktinos voltam, én is Bromo-t kaptam. Megpróbálkoztam a teákkal, de nekem végül a gyógyszer segített. Nem baj szerintem, ha iszod mellette a teát, nem leszel túladagolva semmivel. Nekem a doki is azt mondta ihatom nyugodtan, ha hiszek benne.
A menzeszed 7. napjától a 14.ig kell inni a cickafark teát, és azután a vérzésedig a palástfüvet. Nekem mondjuk a cickafark nem jött be, mert véreztem tőle, csak a palástfüvet ittam. Jó közérzetem volt tőle,de a prolaktinom az egekben volt. Akkor jött a Bromo, levitte a prolaktint.
A másik fontos dolog nem szabad abbahagyni a Bromo-t, egészen a 12. terhességi hétig kell szedni, különben elmegy a baba! Ezt sokáig én sem tudtam, először 3 hónapig szedtem, aztán szünet, és persze nem jött a baba. Aztán másik doki mondta, h nem szabad abbahagyni, és egyből jött is a baba.
Remélem segítettem és így hamar jön majd nálatok is a baba. Jó egészséget! 25 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!