A ciklusom 14. napján tartok tegnap iszonyatosan feszített alul a hasam lehet peteérés jele?
Első vagyok:
Most nekem is másképp jelentkezett az ovus fájdalmam és egész nap éreztem a derekamat is meg az alhasamat, és sok más egyéb tünet is van most utána, de fogalmam sincs miért. Összejött a baba netán, vagy valami bajom van? Valami biztos van. Én is aggódom most emiatt, hogy miért volt másképp...
Első vagyok:
Hát azért nekem annyira nem fájt. Sajnálom, hogy neked ennyire fáj.
Én meg azért aggódom, hogy miért ilyen magas a hőm! Még csak 4 napja volt ovum, de már most 37,1-re emelkedett a hőm, pedig nem vagyok beteg! Az alaphőm meg amúgy 36,5! És ilyenkor kb. még csak 36,7 szokott lenni, rendszeresen vezetek hőgörbét.
Nem tudom mi lehet velem.
Köszi, én is drukkolok Neked!
De ha baba van, akkor ilyen korán elkezdene emelkedni a hő?
Én attól félek, nem-e cisztám van...
Köszi, hogy leírtad, hát ez kicsit most megnyugtatott, hogy nem biztos hogy a ciszta emeli meg a hőt.
Régebben nekem is volt cisztám, de az szerintem azért alakult ki akkor mert nemrég hagytam abba a fog.gátlót.
Viszont most már több mint 1 éve nem szedem a fog.gátlót és így nem értem, hogy mi kavarhatott be, hogy kicsit megzavarodtak a dolgok...bárcsak a baba kavarna...:) Nem tudom elképzelni, hogy ha eddig minden normálisan ment, akkor most miért másabb? De az igazság az, hogy nekem már a múltkori vérzésem is gyanús volt mert másak voltak a fájdalmak és vérzés is másabb. Nem arról van szó, hogy kevesebb, hanem másabb, vizesebb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!