Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha meg negatívat mutat az...

Ha meg negatívat mutat az ovuteszt, érdemes még együtt lenni?

Figyelt kérdés

Tegnap csináltam az elsőt. A teszt csík csak épp egy árnyalatnyival volt halványabb a kontrollnál! Ez most vagy azért lehet ugye, mert már volt ovu, vagy még csak most lesz! Ma is csinálok egyet, ha véletlenül negatív, még jó együtt lenni? Tegnap nem tudtunk! Előtte szombaton voltunk együtt! A teszt kazettás corax teszt!

közsönöm

2011. ápr. 5. 09:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha ma negatív akkor is mindenképp legyetek együtt ! Drukk ! :)
2011. ápr. 5. 09:44
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

De tényleg van "értelme"? Nem arról van szó, szívesen együtt vagyunk, csak baba szempontjából van-e értelme!:)

Bár reménykedem, ha tegnap egy árnyalatnyival halványabb volt, akkor ma lesz igazi pozi. Elvileg a nyákom is ezt mutatná.

2011. ápr. 5. 09:48
 3/5 A kérdező kommentje:

Na találtam egy hasonló képet!:)

Belinkelem! Az enyém úgy nézett ki tegnap,mint ezen a 4-5-ös. De itt az írták,hogy az már pozi? Hoppá, akkor lehet lekéstük?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2011. ápr. 5. 09:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is a 4-es, 5-ös pozitív. Nem késtétek le. Azt ajánlják, hogy a pozitív napokon és az első negatív napon is együtt kell lenni. A negatív jelenti azt ugye, hogy megrepedt a tüsző és várja a "kiskatonákat", tehát ha ma negatív, akkor is hajrá!!
2011. ápr. 5. 09:58
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Akkor ma belehúzunk, akármilyen is lesz a teszt!:))

2011. ápr. 5. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!