A rüh hatással van a hőre?
Figyelt kérdés
Kutyámba rühet találtunk kezeljük őt is és az orvos azt mnodta hogy magunkat is kezeljük babát tervezünk ami lehet össze jön a hónapban. Lehet valami baja a babának ha összejön és a gyógyszer illetve krémel kezeljük magunkat?2011. ápr. 5. 08:57
1/4 anonim 

válasza:

Rákerestem a google-ban, azt írják, hogy terhesség alatt a krémet nem szabad használni. Szerintem ha fennáll a veszélye, mindenképpen beszéld meg az orvossal, hogy nem-e árthat. A gyógyszer papírján nincs feltüntetve, hogy veszélyes a terhesség alatt szedni?
2/4 A kérdező kommentje:
A gyógyszerre azt írja hogy nem ajánlatos szedni. :S Ha teherbeesek a krém és a gyógyszer szedése alatt akkor lehet baja a babának?
2011. ápr. 5. 09:58
3/4 anonim 

válasza:

Nem tudom, nem vagyok orvos, sajnálom. De amint felmerül a terhesség gyanúja - pozi teszt, elmaradt mensi - szerintem azonnal függeszd fel a kúrát és kérj orvostól tanácsot. Az én véleményem szerint nem lesz baja a babának, de amint kiderül a terhesség hagyd abba a kezelést.
4/4 A kérdező kommentje:
rendben addig szerintem el is fogy a gyógyszer
2011. ápr. 5. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!