Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jelent valamit, ha a teszten...

Jelent valamit, ha a teszten a második csík nagyon halvány, szinte alig látszik?

Figyelt kérdés

Szerintem korán csináltam és délután, mert azt írta, hogy a nap bármely szakában elvégezhető.

Feszül a hasam lent, gyakran pisilek és érzékenyek a mellbimbóim.Nagyon reménykedek a babában. Ha valaki tapasztalt ilyen eredményt és terhes, kérem írjon! Köszi előre is.

2008. febr. 9. 10:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a halvány csik is terhességet jelent. De egy két nap múlva ismételd meg a tesztet és reggel a legjobb.

Drukkolok!

2008. febr. 9. 10:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia.Gratua.A halvány csík is csík.nyugodtan kérj idöpontot a dokidtól vizsgálatra.
2008. febr. 9. 11:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én esti vizelettel csináltam mert állítólag az pontosabb.Halványan de pozitív lett. Másnap azért megint csináltam egyet szintén este és az már erősebb lett. A reggeliben több a HCG hormon, de nappal ugye iszol,pisilsz hígul a vizeleted. Ezért ha este pozitiv akkor biztos baba van.

Most 16 hetes vagyok.

2008. febr. 9. 11:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Csak azt tudom mondani amit a tobbiek is,gratulalok babas vagy.

10 hetes kismama

2008. febr. 9. 11:51
 5/9 anonim ***** válasza:

SZIA!!

UYGANEZ VOLT NÁLAM:) A 2.CSIK HALVÁNY VOLT, MENSI ELŐTT 3NAPPAL CSINÁLTAM:) MEGCSINÁLTAM RÁ 4 NAPRA A 2.-AT ÉS AKKOR ERŐSEBB VOLT!!!!!

és mint mondják: a 2.csik ha halvány is de csik!!!!!!! hidd el nálam is ugyanez volt:) gratulálok tuti babás vagy:)

5 hetes kismami

2008. febr. 9. 12:45
 6/9 anonim ***** válasza:
44%
jó tanács: igazábol ha segitséget akarsz ebbe a témába, akkor 100%osan itt senki nem tud rajtad segiteni,én megértem azt is ha egy nő nem megy el orvoshoz mert fél,engem is ugy kellett elrángatni,de akkor már azt az utat ami az orvost megelőzte végig jártam.ha csináltál tesztet,és még nem dobtad ki a betegtájékoztatót,akkor találsz rajta egy telefonszámot,az a szám a teszt gyárnak a magyar képviselete,és ott tudják,hogy annál a bizonyos fajta tesztnél mit jelent a halvány csík.hívd fel őket. segítőkészek nagyon,én csak ezután mentem el a dokihoz. itt mi csak tippelhetünk,és ha azt mondja mondjuk 10 emberből 9 hogy tuti terhes vagy,és beleéled magad,elmész a dokihoz aki közli,hogy nincs baba,az hogy fog esni?!szerintem nem jól. telefonálj,és utána menj dokihoz,ha azt mondja a magyar képviselet,hogy negatív a teszt akkor is menj dokihoz,bár ha bátrabb vagy mint én akkor kapásból a dokinál kezdj.
2008. febr. 9. 14:22
 7/9 anonim ***** válasza:
jah...az előzőhöz még annyit akartam irni hogy nekem is halvány lett és nem voltam terhes.ezért kérdezd meg a gyártó céget.
2008. febr. 9. 14:24
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyon reménykedem, hogy igazatok lesz. Ma elvileg meg kellet, hogy jöjjön, de eddig nincs vérzés, viszont görcsöl a hasam. Holnap kiderül.
2008. febr. 9. 19:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

A terhességi tesztek,a vizeletben levő hcg hormon jelenlétét mutatják ki.Ha halvány,az is terhességet jelez,csak még olyan fiatal,hogy alacsony a hcg szint.Ami ugye egyébként is a reggeli első vizeletben a legtöbb,ezért érdemes abból tesztelni.Hacsak,nem szedsz valami olyan gyógyszerkészítményt,ami ezt a hormont tartalmazza,akkor mindenképpen terhességet jelez a teszt.

2008. febr. 9. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!