Abbahagytam a fogamzásgátló szedését mert babát szeretnénk, és millió pattanás jött ki a karjaimon és hátamon. Mit tehetnék ellene?
Abbahagytam a fogamzásgátló szedését, és millió pattanás jött ki a karjaimon és hátamon. Mit tehetnék ellene?
Már egyszer feltettem ezt a kérdést szépség témakörben, sajnos nem kaptam rá érdemi választ. Lassan már ujjatlan vagy kivágott felsőt sem tudok felvenni.Teljesen el vagyok keseredve.. :( A fogamzásgátló szedése előtt és alatt sosem volt pattanásom, most meg már a pattanások helyei is megmaradnak..Kérlek segítsetek :(
Persze a babáért mindent, de Ő még várat magára, 3 éve próbálkozunk...
Nagyon köszönöm a választ! Feltétlenül kipróbálom a lámpát, hátha segít, köszönöm! :)
Nem vagyok nagyon szoliba járó, de akkor kipróbálom.:) Ez nem befolyásolhatja a teherbeesést, ugye?
milyen színnel a biotron lámpa?
Ne akadj ki kicsit gusztustalan de hatásos dolog a pattanásra. Egy természet gyógyászt javasolta nekem mikor heges volt a hátam mellkasom karom a pattanásoktól.
Reggeli első vizelettel kend be a problémás felületet és ha megszáradt tusolj le...
Szia!
Én is amikor abbahagytam 5 év után a fogamzásgátlót úgy néztem ki mint egy serdülő tini. nagyon meg voltam ijedve. A kozmetikusom azt mondta próbáljak meg szolizni, az már sok ilyen esetben segített. És tényleg bejött, legalább is nekem...aztán szépen visszaállt minden már csak akkor voltam egy kicsit pattanásos mielőtt megjött a mensim, de ekkor már csak inkább az arcom.
Nekem az abbahagyás után 3 hónapig volt ez, Aknesol növényi oldattal ecseteltem be végül minden este. Szépen elmúltak 2 hét alatt.
De ettől még a hormonrendszer persze nem állt vissza, ahhoz nekem több mint fél év kellett. :(
Minden kedves Válaszoló! :) Nagyon szépen köszönöm a segítséget, el sem hiszem hogy végre talán helyrejöhet a bőröm!! Eddig több bőrgyógyásznál is voltam, de csak annyit mondtak hogy majd elmúlik...
Ráadásul van otthon biotron lámpánk, de eddig nem használtuk. :) Szolit meg ma akkor el is kezdem..
Még egyszer nagyon köszönöm!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!