Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a görbén menzi elött 1...

Ha a görbén menzi elött 1 tizedet esik a hőm akkor az menzi, vagy még reménykedhetek a babában? Nagyon sokat büfögök, amit nem szoktam, és hányingerem van, hasamban a megjön érzést érzem, és szurkálást.

Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 09:39
 1/5 anonim ***** válasza:

én nem hiszek a hoőben, szóval szerintem egy tized hőeséssel még simán lehet minden, ha hányingered van tesztelj, ha tünet van, hormon is van, ha hormon is van, akkor pozitív teszt is van, vagy kéne lenni, max 1-2 nap csúszás szokott a kettő között lenni, drukkolok, hogy babásodj.

én a büfiről még csak nem is hallottam, hogy terhes tünet legyen, max. rossz szájíz, vagy nyálzás, de büfi az nem az.

2009. febr. 27. 09:43
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm.a hőm pé-től szépen felfelé kuszik.Tegnap 37.6 volt ma 37.5.Holnap reggel tesztelek.Szerintem azért büfögök sokat,mert ahohy érzem hogy hányingerem van sokat nyelek.
2009. febr. 27. 09:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Az egy tizedes eséstől még lehet baba, a lényeg, hogy a hőd menjem majd vissza és maradjon is ott! Szorítok!
2009. febr. 27. 09:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem csak 3 napig volt pé után 37 a hőm,most 36.8. Az alaphőm 36.6. Lehetek babás?Bocs hogy belekérdezek.
2009. febr. 27. 09:54
 5/5 anonim ***** válasza:
utolsó: szerintem nem, bár nem hiszek a hőben, tesztelj, a kivétel mindig erősíti a szabályt!
2009. febr. 27. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!