Tegnap teszteltem halvány +, nem 1 vizeletből. Ma megint reggel teszteltem halvány +. Miért nem erősödik a csík?
majd fog, ne izgulj!!
hány napot késett? milyen tüneteid voltak?
írj már róla valamit, mert nekem már 3 napja késik, de semmi tünetem. vagyis:émelygés, hányinger, mellbimbóm érzékeny. néha megjön érzés. ennyi.
Gratulálok!!!
9 hós kisfiú anyukája
A halvány + is +!!! Ne idegeskedj, ez már valószínűleg baba! Lehet, hogy csak kevés idő telt el a két teszt között és még nem termelődött annyi hcg. Mikor kellett volna megjönni? Amikor én annak idején teszteltem, alig látszódott valami, de fél-1 óra múlva már egyértelmű volt!
6 hós kisfiú anyukája
Gratula a pozitiv teszthez!!! Boldog babavarast!!!
Ne izgulj fog meg erossodni. 48 ora altt szinte duplazodik. Probald majd meg ket nap mulva es meglatod szep eros csikotok lesz!!! Ahogy mar irtak a halvany pozitiv is pozitiv! Gyonyoru hetvegetek lesz. :)))
Szia! Ugyanez történt velem is és épp most léptem be hogy feltegyem ugyanezeket a kérdéseket:) Én tegnap kb. 20:00 körül csináltam meg ma reggel 7-kor. + lett mind a kettő a ma reggeli egy picit erősebb mint tegnap te hányadik napon jársz a ciklusodban?
Én még nem merem beleélni magam mert már nagyon rég várunk rá és nagyon sokszor csalódtam. Ti mióta próbálkoztok?
1. vagyok: nekem is 3 napja késik, nekem is van fehér folyásom, a hőm 36.9. na hátha nekem is pozitív lenne....
nagyon gratula!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!