Inszemináción vettem részt, tüszőrepesztőnek Ovrillet kaptam, ma kíváncsiságból teszteltem és pozitív lett. Igaz, ez még nem baba "rajzolja" ha nem a tüszőrepesztő?
Jól látod,nem a babótól + a teszted.
Nekem inszem utáni 12.-dik napon negatív volt a tesztem,a 14.-dik napon lett pozitív.Eszembe sem jutott volna,hogy a 7.-dik napon teszteljek.Még csak most kezdődik a beágyazódás,ha megtermékenyültél.
Előző vagyok.Minden inszemnél ugyanannyi az esélyed a sikerre,attól függetlenül,hogy első,második,ötödik....
Nekem elsőre sikerült.Valakinek mind a 6 sikertelen.
Sajnos nem maradt velem.
Szia!
"Utolsó"
Örülök, hogy ismét talizunk. :) Én nem járok gyakrabban pisilni, éjszaka mostanában nem is kellett mennem. Álmosnak sem érzem magam egyfolytában. :( De feküdni és állni sokáig nem jó, mert fáj a derekam... a többi meg ugyanaz: kis hasszurka, mellfájás, hasban nyomás érzés üléskor. Mérem a hőmet is, de sajnos abból most szerintem nem tudok semmire következtetni, mert meg vagyok fázva, inszem napján 36,3 volt, most meg 36,9 és 37,4 között mozog...
Szia Utolsó:)
Nekem inszem napján 36.6 volt, most meg 37.2 vagy 37.3
Mikor csinálsz tesztet?
Te nyomsz utrót?
Szia! Én is használom az Utrot, de ma már biztos vagyok benne, hogy nem sikerült. Mensi még nincs, csak csüt./pént-re nem várnám, de tegnaptól görcsöl a hasam, és a hőm is egyre lejjebb kúszik, ma már csak 36,5 volt, ez az alaphőm. Szerintem, ha ma nem, akkor holnap megjön. :( :( :(
Utolsó
Szia Edina!
Hát eljött a vasárnap és teszteltem reggel, sajna negatívat. :( :( Tudtam, hogy ez lesz, reggel a hőm is leesett, de mensi még sehol....
Veled mi van????
Utolsó
Szia
Hát, tőlem se várj jó hírt. Én is reggel teszteltem egy - lett. Bár a hőm nem esett le, de tudom nem sikerült:((((((((((((
Eléggé szar érzés. nem tudom menjünk-e tovább?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!