Semmi különöset nem érzek csak annyit hogy terhes vagyok. Öt hónapon keresztül szimulátam mindenféle jeleket, nincs amit a testem nem produkált. Sikerülhetett?
Figyelt kérdés
Az egyedüli gyanus dolog hogy a méhszájamat nem tudom el érni.Hétfön biztos nem lessz menzim ,nem dumáltam be magamnak nem is görcsölök rajta azon már tul vagyok.Egyszerüen tudom hogy babát várok .Van ilyen?2008. febr. 8. 19:21
1/2 anonim válasza:
Van aki megérzi.Csinálj mmajd tesztet az kideríti babát vársz-e.Sok sikert.
2/2 anonim válasza:
Szerintem nem kéne ennyire görcsölnöd, enyhe túlzásnak érzem, amit eddig csináltál és nem véletlenül produkál a tested jeleket. Semmi értelme ennyire hajszolni a dolgot, ha jönnie kell a babának, akkor jönni is fog, de ha így reagál a tested, pedig nem is vagy terhes, az tuti nem normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!