Volt így valaki? Első hónapban úgysem, aztán mégis?
Elkezdtünk próbálkozni a babával. Igazából még 1-2 hónapot várni akartunk, de annyi rosszat olvastam, meg hogy milyen kicsi az esély elsőre stb. hogy úgy döntöttünk megpróbáljuk! Nem lenne gond, ha jön, de ha tud még várhat 1-2 hónapot!
Volt más is, aki azt gondolta,hogy úgy sem és mégis?
Kedves kérdező!
Azt tanácsolom, hogy inkább előbb, mint késő legyen!! Szóval ne várjatok semmiképp!
14:02-esnek
Milyen gyakran voltatok együtt hogy mindkét baba elsőre összejött???
Igen, pont így voltunk :D
Aláírtuk az adásvételit a lakásra, gondoltuk, jöhet a baba, úgyse fog összejönni az első hónapban. Költözés, romokban a lakás (pl. nem volt konyha, aztán meg gáz se hónapokig), és kiderült, már babával a pocakomban cipeltem a konyhaszekrényt a negyedikre :D
Utána azért visszafogtam a cipekedést ;) Közben rendeződtek a dolgok, hol itt bontottuk a falat, hol ott az ablakot, fürödtünk öntözőkannával, főztem a szobában rezsón... Most másfél éves a fiam, és örülök, hogy belevágtunk. Ha akkor nem vágunk bele, valószínűleg a csomó probléma miatt hónapokig nem mertünk volna próbálkozni...
13 hónapos volt, amikor eldöntöttük, jöhetne a tesó. Lassan félidős pocakos vagyok :) Elsőre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!