6 napja késik. Ma vettem egy clearblu digitális tesztet, mikor csináljam meg?
Akár most
Ennyi késés után már bármely napszakban biztos eredményt mutat.
Ird meg mi lett :-D
Sok sikert!!!
Szia!
Szerintem ha 6 napja késik már, akkor nagy valószínűséggel kimutatja ha terhs vagy.
Már vehettél volna eddig is.Holnap reggel csináld meg első vizeletből.
Ha nagyon türelmetlen vagy,akkor most is megcsinálhatod,már lehet,hogy mutat valamit.
Reggel ird meg az eredményt.
Tervezett baba?
Miért ne próbálnád meg?! Azért vetted a tesztet nem?
Ha pozitív lesz nagyobb lesz az öröm, ha pedig negatív(azt kívánom ne így legyen)akkor próbálkoztok tovább...
Mióta szeretnétek babát?
De lehet még most azért nem lett pozitív mert még a hcg szint nem olyan magas... de lehet a reggeliből már kimutatható lesz. Ezt kívánom neked!
Könnyen lehet, hogy később fogant a baba, így valóban nincs annyi hcg-d még. Én várnék a második teszttel kb két napot még és akkor a reggeli első vizeletből csinálnám meg.
Ha pozi lesz, akkor jössz, megírod nekünk és veled örülünk.
Ha nega lesz, akkor jelentkezz be a dokidhoz, hogy miért nem jön meg a havid. A terhesség kérdéseinél olvastam nemrég, hogy valakinek már az uh is kimutatta a babát és mégis negatív volt a tesztje.
remélem, hogy babácska lesz ott, csak még titkolózik! :-)
Sok sikert és várjuk az eredményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!