Az IR vizsgálatnál hogy oldják meg, hogy 5x vesznek vért? Mármint mind az 5x újból megszúrnak vagy raknak be kanült (azt hiszem ez a neve)?
H öt pontos vizsgálatra mész, akkor bizony mind az ötször vénából fognak vért venni.
Van 2-3 vérvételes is: Éhgyomor-1 és 2 óra múlva, vagy csak éhgyomri és 2 óra múlva a cukorlötty után.
Az 5 vérvételes tényleg jól kimutatja a vércukor és inzulinszint ingadozását, kitartást hozzá, legalább pontos eredményed lesz!
Utolsó vagyok: és persze ez öt szúrást is jelent.
Branülből ezt nem is szabad megnézni, nem is csinálnak ilyet sehol!
Engem is annyiszor szúrtak meg, ahányszor vért kell venni, a végére nagyon fájt a karom.
A cukros lötyi iható, nekem adtak hozzá citromot. Nem egy húzásra kell meginni, szépen elkortyolgatod
Első és második vagyok.
Kicsit tömény a cukoroldat, de 5 perc alatt kell meginni, nem egyszerre, így kibírható.
Ha nem raknának bele citromot, azt érdemes vinni, mert a sima cukros víz az elég rossz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!