Megnéztem tegnap a Duna Tv-n a meddőségről szóló filmet. Hozzáfűzhetek valamit?

Kedves utolsó!
Had kérdezzem meg, honnan tudod, hogy szétmentek? Mert megnéztem ma az utolsó részt, de nekem nem jött ez le.
Csak érdeklődöm, nem akadékoskodni akartam.

A youTube-on fenn van egy beszélgetés a rendezővel, és ott meséli, hogy a szakállas és felesége sokáig több, mint 10évig küzdöttek a picurokért, és végül a kisfiú meghal, a kislány megszületik, és 2évre rá elváltak..:(
Amúgy a sorozat igazán megindító, és nagyon nagyon jó doku lett...Ma már a szereplők gyerkőcei 10év körüliek...de jó lenne látni, hogy milyenek lettek a gyerekek, és Ők maguk is...:)

Köszi az infót. Megnézem a youtube-n.
Igen, nagyon jól sikerült film lett. Én most láttam először, de nagyon megindító volt. Sírtam is a végén. Sajnos tudom, hogy mit éreznek át ezek (és a többi hasonló pár) az emberek.

Komolyan szétmentek? Hát, ez nagyon szomorú! Nem elég, hogy meghalt az egyik baba, még ők is elváltak...
Köszi az infokat, lányok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!