Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéztem tegnap a Duna Tv-n...

Megnéztem tegnap a Duna Tv-n a meddőségről szóló filmet. Hozzáfűzhetek valamit?

Figyelt kérdés
Nekem hála Istennek nincs ilyen jellegű problémám, most várom az 5. babámat, viszont nagyon örülök, hogy beleláthattam ebbe, és mostmár még jobban együtt tudok érezni Veletek, akik ilyen nehézségekkel küzdötök. Lányok, asszonyok, nagyon becsüllek Titeket, hogy képesek vagytok átmenni ilyen procedúrákon, hogy anyák lehessetek! És kívánom, hogy mindannyian (gyors) sikerrel járjatok, és nagyon boldog anyák legyetek! Kitartás mindenkinek!
2011. márc. 31. 09:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Had kérdezzem meg, honnan tudod, hogy szétmentek? Mert megnéztem ma az utolsó részt, de nekem nem jött ez le.

Csak érdeklődöm, nem akadékoskodni akartam.

2011. ápr. 4. 22:57
 12/16 anonim ***** válasza:

A youTube-on fenn van egy beszélgetés a rendezővel, és ott meséli, hogy a szakállas és felesége sokáig több, mint 10évig küzdöttek a picurokért, és végül a kisfiú meghal, a kislány megszületik, és 2évre rá elváltak..:(

Amúgy a sorozat igazán megindító, és nagyon nagyon jó doku lett...Ma már a szereplők gyerkőcei 10év körüliek...de jó lenne látni, hogy milyenek lettek a gyerekek, és Ők maguk is...:)

2011. ápr. 4. 23:06
 13/16 anonim ***** válasza:

Köszi az infót. Megnézem a youtube-n.

Igen, nagyon jól sikerült film lett. Én most láttam először, de nagyon megindító volt. Sírtam is a végén. Sajnos tudom, hogy mit éreznek át ezek (és a többi hasonló pár) az emberek.

2011. ápr. 5. 09:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Köszönöm. Jó lenne tudni, mi lehet most velük...
2011. ápr. 5. 15:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is megnéztem a youtube-on a beszélgetést. És elolvastam az egyetlen hozzászólást is! Azt hiszem, a filmben szereplő apuka írta (akinek meghalt a kisfia szülés közben, s csak a kislány maradt életben). Nem valami kedves hozzászólás
2011. ápr. 5. 18:51
 16/16 A kérdező kommentje:

Komolyan szétmentek? Hát, ez nagyon szomorú! Nem elég, hogy meghalt az egyik baba, még ők is elváltak...

Köszi az infokat, lányok!

2011. ápr. 7. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!