Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy próbálkoztok a következő...

Hogy próbálkoztok a következő hónapban azok, akiknek most sem jött össze hosszú hónapok után?

Figyelt kérdés
10 hónapja próbálkozunk, eddig minden ok volt, csak a baba nem jött. Most meg peteérésem sincs ebben a hónapban. Kezdek elkeseredni, hogy ez nekünk már nem akar összejönni.... Szerintetek a cickafark segítene, hogy most rendesen megjöjjön és utána megint legyen esélyünk????
2009. febr. 26. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem jobb lenne, ha felkeresnétek egy meddőségi központot. Ott mindenben segítenek, és alaposan kivizsgálnak mindkettőtöket, hogy mi lehet a probléma! sok sikert!
2009. febr. 26. 13:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az előző válaszoló vagyok. Még annyi, hogy ebben a hónapban szedtem peteérést elősegítő gyógyszert, és olyan lett az ovu tesztem tőle, mint még soha! Tapasztalatból tudom, hogy érdemes, minél előbb szakemberhez fordulni!
2009. febr. 26. 13:36
 3/4 A kérdező kommentje:
A doki szerint minden ok és januárban érett pete várta a kisfickókat (ezt ultrahanggal megállapította). 2x estem már teherbe, csak nem maradtak meg, mindkettő más okból. Nem korai még meddőségibe menni? Nem gondolom, hogy én pl meddő lennék, hiszen akkor nem is esnék teherbe.
2009. febr. 26. 14:04
 4/4 anonim válasza:
100%

A cickafark növényi ösztrogént tartalmaz, ez a hormon pedig a peteérést segíti elő. Tehát a ciklus első napjától (menses 1. napja) kb. a közepéig (ovuláció) ihatod a teáját. Ezután a palástfű tea az, ami a sárgatest hormon termelődését növeli, így megkönnyíti a megtermékenyített pete beágyazódását.

Ne légy elkeseredve, mi is lassan 1 éve próbálkozunk.

Ugyan régebben nem nagyon görcsöltem a témán, szóval csak úgy találomra voltunk együtt, de az utóbbi időben rendszeresen elkezdtem mérni az ébredési hőmérsékletem, ebben a hónapban pedig vettem LH tesztet.

Most reménykedem...

2009. febr. 26. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!