Hőgörbénél, hogyan kell meghatározni/kiszámolni a coverline-t? Annyi helyen próbálok utánna nézni és sehol nincs válasz. A ciklus. Hu -n vezetem a hőmet és a program rendszerint rosszul jelöli a pé-t és a coverline-t.
Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 11:48
1/5 anonim válasza:
sajnos ez egy progi csak igy számol!!!nemtudsz vele mit kezdeni!!
2/5 anonim válasza:
Szia! A coverline-t úgy kapod meg, ha peteérésig összeadod a hödet, s elosztod az addigi napok számával. A coverline tehát az átlaghöd a ciklus elsö felében. Ha a gép rosszul jelöli a PÉ-t, akkor eltérö lehet a coverline is. Most már csak az a kérdés, miböl gondolod, hogy rosszul jelöli????
3/5 A kérdező kommentje:
Az elözző válaszban írtakat magam is próbáltam, de nekem sosem jött ki elfogadható coverline érték.A legutóbbi ciklusomban ezzel a számítási módszerrel 40,15 lenne a coverline!
2009. márc. 7. 18:31
4/5 anonim válasza:
Az utolsó válaszoló vagyok. Ez nem létezik!!!!! Akkor folyton lázas lennél!
Leírok egy példát. PÉ pl. a 12. napon. Akkor az elsö 12 nap értékét összeadod és elosztod 12-vel. Tehát 36,8 36,9 36,8 36.6 36,5 36,6 36,4 36,3 36,3 36,4 36,3 és 36,2 = 438,1 : 12 = 36,5 a coverline!!!!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Azóta is próbálkozom!Arra már rájöttem hogy ha vannak a pé-ig kimaradt napok illetve olyan hők, amit bejelöltem hogy ne vegye figyelembe a program, azt nekem is ki kell hagyni a napok számánál, amivel osztom az össz hömet.Viszont igy nekem 36,36 lett a coverline, a program szerint 36,5.És többnyire mindig az első alacsony hőnél jelöli a pé-t, még akkor is ha utánna nincs is hő emelkedés.Vezettem már precízebb külföldi fizetős oldalon is a hőmet, párhuzamosan ezzel a programmal és így is mindig 1-2 tized fok eltérés volt a coverline-ok között. De amúgy nincs gondom a web oldallal.Örülök hogy van ilyen lehetőségem,ingyen!
2009. márc. 9. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!