Endometriózissal akinek lett babája érzett mást beágyazódás alatt, mint esetleg az "egészséges" kismamák? Tudom sokan vagyunk ilyennel, légyszi nyugtassatok meg?
Kb egy héttel vagyok peteérés után(program szerint), szerintem 5 nappal. 3 napja égnek a mellbimbóim, hol erősebben(elviselhetetlen), hol nem igazán(csak érzem hogy vannak). Ma már azt hittem megszűnt, de most megint kezdte, mintha belső láza lenne a melleimnek.
De nem ezért írok. Nekem az endóm úgy jött ki, hogy mensi után erős petefészek szúrkám volt(hátul a bal vesémnél mintha kést forgattak volna benne, az érzés nem múlt erősösdött, kiderült a mensi miatt vérömleny lett benne a bűnös az endó volt). Műtöttek.
Tegnap este óta megint érzem ezt a fájást, nem olyan erősen(gyógyszert nem vettem be rá), néha enyhül néha erősebb. Ugyanúgy a bal petefészkemnél(de most azon volt peteérés). Nagyon bízom benne, hogy nem az endóm jött vissza, hisz mensi után vagyok már több mint 2 héttel és csak a mensi növeli a visszatérés veszélyét.
Akinek ilyen betegsége volt, érzett hasonló tüneteket egy esetleges beágyazódás alatt? Azt a petefészkemet jól megpiszkálták 3 hónapja a műtétkor majd az egészet elvesztettem. Fájhat netán baba miatt? Elnézést az újbóli kérdésért, de mégegy kórházi procedúrát nem szeretnék, mert arra biztos rámegy a maradék petefészkem és a betegség így is csökkenti az esélyeimet.
Köszönöm ha valaki válaszol
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!