Honnan lehet tudni, hogy megrepedt - e a tüszőm?
Figyelt kérdés
Vannak erre utaló jelek?Pcos vagyok és tegnap és ma nagyon szúrkál a bal petefészkem,ami nálam ritka,mert nem nagyon volt eddig peteérésem.Ma vagyok a 19.ciklusnapon.2 és fél hónapja szedem a Metformint.Lehetséges,hgoy most van peteérésem a gyógyszertől?2011. márc. 30. 13:11
11/12 anonim válasza:
Első vagyok!
Még ne add fel, hiszen még csak 9 nappal vagy az ovuláció után, lehet hogy épp beágyazódástól volt a barnázás!!
Képzeld, nekem meg tegnap volt kis barnázás ovu után 8 nappal és ma megállt, legalábbis egyenlőre! És émelygek kicsit!
12/12 A kérdező kommentje:
Nekem megjött ( De neked nagyon drukkolok!Csak azt nem értem,hogy miért ovu után 10 nappal jött meg.Minimum 14 nap el szokott telni,de most nagyon rövid volt.
2011. ápr. 10. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!