Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lesz peteérésem vagy nem?...

Lesz peteérésem vagy nem? Furán magasan van a hőm

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 30. 10:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Hőd alapján azt mondanám, hogy terhes vagy, vérzés előtt a hőleesés akár beágyazódás miatt is lehetett. Ha így van ahogy gondolom, akkor kb már a teszt is kimutatja.
2011. márc. 30. 11:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Két tesztet csináltam már az negatív egyet egy nap késés után egyet mikor megjött. 6 napot késett
2011. márc. 30. 11:10
 3/6 anonim ***** válasza:
De mióta elmúlt ha jól értem nem csináltál tesztet, én a helyedben még egy utolsó tesztet csinálnák,mert a hőd a magas progiszint miatt lehet magasan az meg terhességre utalhat.Lehet késői fogamzás , késői beágyazódás mondjuk a vérzés környékén és akkor a teszt még csak most lenne pozi.
2011. márc. 30. 11:12
 4/6 A kérdező kommentje:
egy napot erősebben volt meg de azért írtam közepest mert az eddigi mensieimhez képest kevesebb volt illetve nem görcsöltem hanem mintha a méhem a hasfalamon keresztül akart volna kijönni
2011. márc. 30. 11:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Késői beágyazódásnál egy darabon leválhat a nyálkahártya és darabos is lehet a vérzés, hát nem tudom, a hőd az gyanús, én tényleg azt gondolom, hogy vagy terhesség vagy valami hormongond lehet, ha tesztelsz és pozi akkor oké, ha nega akkor meg érdemes elmenni egy dokihoz.
2011. márc. 30. 14:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Szerintetek hány napot várjak még a hőmérőzéssel mielött felkeresem az orvosom? az előző havi görbét is vigyem magammal vagy csak ezt?
2011. márc. 30. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!