Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gumiszerű nyúlós fehér nyák...

Gumiszerű nyúlós fehér nyák az termékeny nyák?

Figyelt kérdés
Ciklusom 12. napján vagyok. Normális az ilyen gumiszerű fehér nyúlós nyák? Mindenütt a toj.fehérjésről írnak, hogy az jó. Na ez is olyan, csak olyan gumis állagú még hozzá. Ez is nevezhető már tojásfehérjeszerűnek, azaz termékeny nyáknak? Ugyanúgy nyúlik, csak gumis, mert amikor két ujjammal széthúzom, nyúlik majd aztán egy csomóban ott marad gumiszerűen. Remélem érthetően írom. Valakinek szokott ilyen lenni?
2011. márc. 29. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, hogy Neked milyen szokott lenni a nyákod. Ha ennél "tojásfehérjeszerűbb", tehát nyúlósabb sosem szokott lenni, akkor Neked ez a termékeny nyákod.

Nekem nagyjából alapból ilyen, és amikor termékeny vagyok, akkor szinte folyós.

2011. márc. 29. 16:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi.

Hát nekem mindig változó, én már mindenfélét tapasztaltam magamon. :) De mostanában felfigyeltem erre a gumiszerűre, hogy mostanában gyakran ilyen...nem tudom, ez most baj-e, vagy normális.

2011. márc. 29. 16:26
 3/4 anonim ***** válasza:
igen,ez biztos az! én amikor babát akartam, vettem peteérést jelző tesztet,és amikor jelzett a teszt a nyák is nyúlós volt.
2011. márc. 29. 16:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát akkor a mai estét semmi esetre sem szabad kihagynunk! :)
2011. márc. 29. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!