Egy átlagban 29-30 napos ciklusnál ugye nem lehet a 12. napon ovuláció?
Kb. úgy tervezem hogy leghamarabb is péntek este legyünk együtt, mert kb. szombaton lesz ovulációm mivel átlagban 29-30 naposak a ciklusaim és így számításaim szerint mindig kb. 15. nap vagy utána szokott lenni ovum, a ciklus.hu szerint is. Kisfiút szeretnék leginkább.
Jelenleg így néz ki a görbém:
UGYE NEM MA VOLT OVULÁCIÓM ezek alapján???
Több nap szünetet szeretnék tartani a 2 napnál ovu előtt, hogy biztosabb legyen a siker, mert félek nem lesz elég a 2 napi együttlét. De azért lekésni sem szeretném...
Szerintetek ma (kedden) mégis legyünk együtt? És akkor legközelebb pedig pénteken?
Ne várjak péntekig?
Nem mindig van tojásfehérjés nyák. Nekem volt, amikor bő krémesebb folyásom volt és mégis volt pé-m!
Szerintem ne várjatok! Egyébként én személy szerint nem hiszem,hogy a kétnaponta szex gond lenne. Nem ijesztgetni akarlak, de ha nem kell 4 nap, hogy normális minőségű termelődjön, akkor ott lehet,hogy más a gond. Barátnőmék ugyanezt csinálták, 4 -5 naponta voltak együtt, mégsem jött a baba! Náluk kiderült,hogy nem jó a spermaszám érték, de feltornázták és most már állapotos!:)
Tessék meg nekiugrani!:)
szia!
én csak annyit írnék, hogy lehetséges hamarabb peteérés. Nekem is mindig 15. napon volt peteérésem és így 29. naposak voltak a havijaim. Amióta viszont babát szeretnénk, teljesen felborult, már kétszer volt olyan az elmúlt fél évben, hogy 12. napon volt peteérésem, ezt nem lehet betáblázni, pedig nekem is későbbre hagyta a ciklus.hu. Ebben a hónapban is 31-én kellene lennie a peteérésnek, de hő alapján valószínű, hogy tegnap megvolt, megint 12. napra. Sajnos ezt nem lehet kiszámítani. Szerintem legyetek ma is együtt, meg pénteken is. Az majdnem 3 nap szünet, attól függ, mikor vagytok együtt.
Köszönöm hogy írtatok, még ha van vélemény, szívesen fogadom!
Rendben, ma leszünk együtt és pénteken és utána meg 2 naponta péntektől.
Esténként tudunk együtt lenni hétköznap, tehát ma is csak este tudunk együtt lenni és pénteken is este. Hétvégén meg bármikor együtt tudunk lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!