Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy átlagban 29-30 napos...

Egy átlagban 29-30 napos ciklusnál ugye nem lehet a 12. napon ovuláció?

Figyelt kérdés

Kb. úgy tervezem hogy leghamarabb is péntek este legyünk együtt, mert kb. szombaton lesz ovulációm mivel átlagban 29-30 naposak a ciklusaim és így számításaim szerint mindig kb. 15. nap vagy utána szokott lenni ovum, a ciklus.hu szerint is. Kisfiút szeretnék leginkább.

Jelenleg így néz ki a görbém:

[link]

UGYE NEM MA VOLT OVULÁCIÓM ezek alapján???

Több nap szünetet szeretnék tartani a 2 napnál ovu előtt, hogy biztosabb legyen a siker, mert félek nem lesz elég a 2 napi együttlét. De azért lekésni sem szeretném...

2011. márc. 29. 08:39
1 2
 11/19 anonim válasza:
Akkor most ne szünetelj!!! hanem durr bele, hogy ne késsétek le. Hidd el, ha jönni akar a baba, úgyis jönni fog, tudja ő mikor állsz TE készen rá, csak ne görcsölj ennyire. Engedjétek el magatokat, és már ne számolgass, csak élvezzétek!!!! Sok sikert!
2011. márc. 29. 11:49
 12/19 A kérdező kommentje:

Szerintetek ma (kedden) mégis legyünk együtt? És akkor legközelebb pedig pénteken?

Ne várjak péntekig?

2011. márc. 29. 11:55
 13/19 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert nekünk a mindennapos együttlétek nem jöttek be, tehát nem sikerült a baba eddig úgy hogy minden nap együtt voltunk. Biztos elég lesz csak a 2 nap szünet? Ne várjunk péntekig?
2011. márc. 29. 11:58
 14/19 A kérdező kommentje:
Jaa, a számolgatást még csak most kezdtem el valójában, mikor is kéne együtt lennünk, mert eddig nem számoltam, csak élveztük az együttléteket, sűrűn együtt voltunk, és ez nem volt szerencsés baba szempontjából. Hát ezért kezdtem most már számolgatni...
2011. márc. 29. 11:59
 15/19 A kérdező kommentje:
Még azt hozzátenném, hogy a toj.fehérje folyásom még nem jelent meg! Inkább ragadós... Lehet mégis várni kéne péntekig...egyszerűen nem tudom, hogy csináljuk. :)
2011. márc. 29. 12:03
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem mindig van tojásfehérjés nyák. Nekem volt, amikor bő krémesebb folyásom volt és mégis volt pé-m!

Szerintem ne várjatok! Egyébként én személy szerint nem hiszem,hogy a kétnaponta szex gond lenne. Nem ijesztgetni akarlak, de ha nem kell 4 nap, hogy normális minőségű termelődjön, akkor ott lehet,hogy más a gond. Barátnőmék ugyanezt csinálták, 4 -5 naponta voltak együtt, mégsem jött a baba! Náluk kiderült,hogy nem jó a spermaszám érték, de feltornázták és most már állapotos!:)

Tessék meg nekiugrani!:)

2011. márc. 29. 12:07
 17/19 anonim ***** válasza:

szia!

én csak annyit írnék, hogy lehetséges hamarabb peteérés. Nekem is mindig 15. napon volt peteérésem és így 29. naposak voltak a havijaim. Amióta viszont babát szeretnénk, teljesen felborult, már kétszer volt olyan az elmúlt fél évben, hogy 12. napon volt peteérésem, ezt nem lehet betáblázni, pedig nekem is későbbre hagyta a ciklus.hu. Ebben a hónapban is 31-én kellene lennie a peteérésnek, de hő alapján valószínű, hogy tegnap megvolt, megint 12. napra. Sajnos ezt nem lehet kiszámítani. Szerintem legyetek ma is együtt, meg pénteken is. Az majdnem 3 nap szünet, attól függ, mikor vagytok együtt.

2011. márc. 29. 13:38
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy írtatok, még ha van vélemény, szívesen fogadom!

Rendben, ma leszünk együtt és pénteken és utána meg 2 naponta péntektől.

Esténként tudunk együtt lenni hétköznap, tehát ma is csak este tudunk együtt lenni és pénteken is este. Hétvégén meg bármikor együtt tudunk lenni.

2011. márc. 29. 14:44
 19/19 anonim válasza:
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni május 1-én jött meg 4-5napig tartott 29napos volt a ciklusom és 11-én voltam a parommal és nem védekeztünk mennyi az esely a teherbeesesre?
2017. máj. 14. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!