Hol találhatnék egy nagyon jó andrológust?
szia,
A páromat ugyanilyen problémával műtötték a Klinikákon 2004.-ben. És a drága kis szemünkfénye 2006. novemberében fogant. Tehát ebből kiindulva, nem hinném, hogy akkora hatással van a műtét a fogamzóképességre.
Bár nem tudom, hogy párodnál mekkora visszérről van szó. A vérkeringése semmiképp nem olyan jó mintha minden rendben lenne az tuti. Most így kapásból nem tudom a doki nevét, de ha érdekel megpróbálhatom kinyomozni.
De jól gondoljátok át, ez egy nagy hasi műtét.
Sok szerencsét.
szia,
Én írtam a választ. Laporoszkópiának hívják az eljárást. Említettem, hogy csinálták a páromnak. Két kis lyuk az oldalán, de ne gondold, hogy egy kis semmiségről van szó.
Írj privit, ha esetleg érdekelnek a részletek.
Szia! Az én férjemnek is herevisszér tágulta volt, megműtötték a MÁV kórházban. Ma már tökéletesek az erednényei:) (4 hónappal a műtét után)
A doki: dr. Kovács Róbert, urológus, mi a magánrendelőjébe jártunk, a XIII. kerületi Babér utcai rendelőbe. A doki kicsit furcsa stílusú, a magánrendelésén kicsit sokat kell várakozni, de rajtunk sokat segített:)tel: 350 1898
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!