Magas kortizol érték (982nmol/L) befolyásolja a teherbeesést?
Szia!
Azt találtam, hogy a kortizol a stresszhormon. Ha magas, azt jelenti, hogy stresszes vagy. A kortizol a mellékvesekéreg középső zónájában termelődő szteroidhormon, amely főként a cukoranyagcsere szabályozásában vesz részt. Ha pedig cukoranyagcsere, akkor okozhat IR-t, ami pedig PCOS-t okozhat. Az meg erőteljesen befolyásolja a teherbeesést.
Basszus, sosem gondoltam volna, hogy ennyit számít az idegeskedés!!! :-((
A Rublg talán : Rubella Immune Status (RUBLG). Csak tipp, hogy talán rubeola szűrés??? De tényleg csak tipp egy kidobott találatra.
Köszönöm, hogy ilyen részletesen leírtad. A cukrom nekem jó lett, meg minden más is ami PCOS-ra utalhatna. Akkor lehet,hogy túlságosan felspanoltam magam valamin. Az mondjuk biztos, hogy ideges voltam, mert aznap volt a férjem spermavizsgálata is, ami szerencsére teljesen rendben van. Lehetséges, hogy emiatt lett magas az érték?
Remélem minden rendben lesz.
Neked van már babád?
Szia!
Én is szedem a thyroxint. Amikor elkezdtem, még két hónapig védekeztünk, azt mondta a doki, ha azonnal babás leszek nem katasztrófa, de biztosabb, ha várunk 1-2 hónapot. Az első nem védekezős hónapban pozi lett a tesztem. Őt 9 hetesen elvesztettem, és a műtét után várnunk kellett. Azóta nem próbáltuk, rögtön nekifutottunk a lombiknak, így kicsivel nagyobb az esély.
Ha a TSH-dat jól beállítják, szerintem hozzátok is rögtön bekopog a gólya. :-)
Köszönöm, nagyon jól esik a biztatás.
Már annyira el voltam keseredve, hogy nekem nem jön össze simán. Nagyon örülnénk egy kis pocaklakónak. Te mennyi Thyroxint szedtél és mennyi volt a TSH-d?
A lombikot egyébként hogyan tudtátok elindítani?
Szia!
Nem tudom, mikorra megy le, nekem csak hónapok múlva nézték meg. De ne legyél türelmetlen, most már nem kell sok idő, és kismami leszel. :-)
Nagyon aranyos vagy! Próbálok türelmes lenni, de nem mindig megy.
Neked pedig sok sikert a lombikhoz! Lehet, hogy egyszerre leszünk kismamik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!