Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan, aki szabálytala...

Van itt olyan, aki szabálytalan ciklussal esett teherbe? Ha igen, mikor teszteltetek? A mensihez képest számolt terhességi kortól mennyivel tért el, az ultrahang alapján számolt kor?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert itt mindenki a nemvárthoz számol, de én pl. sosem tudom, hogy mikor nem vártam, csak teszteltem és pozi lett. :) Jó lenne valaki tapasztalatait olvasni, aki hasonló cipőben jár.
2011. márc. 27. 10:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást. Én is így gondolom. Csak mivel nem tudom, mikor kellett volna, hogy megjöjjön, nem tudom, hogy mennyit késik. És így azt sem tudom, mikor kéne már tuti látni valamit meddig reménykedhetek.
2011. márc. 27. 17:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem most nyugodj meg, és örülj.

Mikorra rendelt vissza a doki?

Amíg nem jön meg, addig egyértelműen lehet reménykedni!

Ha meg majd már látja a babát, akkor az UH-val kb. belövi majd a korát.

Más is jár így, pl. akinek szülés után nem jön még meg, és egyszer csak gyanakszik hogy terhes, tesztel és +. Na olyankor is csak az UH az, ami saccol egy kort a babának.

Emiatt ne izgulj tényleg!

Kívánom, hogy egészségesen növekedjen Benned!

Minden jót Nektek!

2011. márc. 27. 17:22
 13/13 A kérdező kommentje:

Próbálok nem izgulni. :)

Az SZTK-s doki jövő péntekre hívott vissza, de keddre foglaltam időpontot magán UH-ra. :) Remélem, legalább a petezsákot látjuk. Utána már megnyugodnék. :)

2011. márc. 27. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!